STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

page_galatasaraydan-fenerbahceye-asalet-mecbur-kilar-tisortlu-gonderme_371843575.jpg

:D

Bizim gibi bir klübun başında tursun varya işte o zoruma gidiyor.Aysal zamanında iyi susturuyordu şikecileri.

Son düzenleme:
bence verimli bir tartisma oldu

"yatalim" zihniyeti bir galatasarayliya yakismiyor

"bu macin sonucunu o kadar da onemsemiyorum" dersin olur biter

Biz her maça galibiyet için çıkarız.Her maçın sonucuda bizim için önemli.

Bosuna tinerci demiyoruz bunlara...

"Zor mac, tehlikeli adamlar, kendi evlerinde oynuyorlar arti derin gsleri fbyi sampiyon yapmak icin her turlu cirkefligi yapacaklardir.
Senol hoca 3 atacam 4 atacam hirsi yaparsa, sonuc ts-fb maci gibi olur. Sakin sakin, rakibi sinirlendirmeden, ortami germeden cat cat 2-0 yapip sakince nevzat demire donmek lazim. Bunun icinde zaten duzgun iki kelime edemeyen fikret ormanin hic topa girmemesi lazim. Biraksinlar mahmut uslu konussun."

Tiner falan degil bu renktaslar , bonzai bile hafif kalir bu kafanin yaninda. Ulan mallar sikecileri sampiyon yapmak icin niye ugrasalim? Derbide edilen kufurleri duymadiniz herhalde :D

Sahada domaltip bi opmedigimiz kaldi :asd22:

bjk forumundan :asd22:

"Gs ismailin kanadina yuklenir. Hatta wesley oynarsa onu da oraya atarlar bizim defans sola kaydikca podolskiye ters top atarlar, yasin devamli kanat degistirir.
Herkes goruyor ismailin kanadini.

Cok bastirmamak kontrollu oynamak lazim.

Sivasspor maci gibi oynarsak kazaniriz. Gs istedigi kadar kotu oynasin, istedigi kadar kotu sezon gecirsin, 10 pozisyona gireriz atamayiz, bir tane uzaktan wesley saplar kanser baslar."

Iyi guldum :asd22:

İnşallah bizde Sneijder'in gol atmasına şahit oluruz

Ah ahh sorma be rengim :red:

Verdiği hiçbir sözü tutamadı,futbol takımı en başarısız dönemlerinden birini yaşıyor.Basketbolda Td ve futbolcuların ruhu kazandı basket takımına ayrılan parada ortadaydı...

Verdiği hiçbir sözü tutamadı,futbol takımı en başarısız dönemlerinden birini yaşıyor.Basketbolda Td ve futbolcuların ruhu kazandı basket takımına ayrılan parada ortadaydı...

Dursun ve usaklari icin ne desem az kalir. Cidden bilincli yapiyor desem yalan olmaz gibi...

İyi geceler renktaşlar.

Şu maça yorum bile yapasım gelmiyor ben hayatım boyunca bu kadar boktan bir sezon izlemedim polat dönemidir odur budur hepsini gördük yaşadık lakin bu başka birşey

tam 3-0 yeneriz diyordum ki forvetimizin olmadigi aklima geldi :/

bjkye yenilip tk finalinde fbye koysak çokta manyak gibi bişey olur

Geri
Üst Alt