STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

bizi mi konusuyorlar ironi anlamayan mallar :b

f50df9f05f5913232c5772c049c228510b14b3cfbfd3532c3d3f9d29a38573f8.jpg

galatasaray ve beşiktaş' ın şampiyonluk için çekiştiği 1950-51 sezonunda galatasaray' ın şampiyon olabilmesi için fenerbahçe' nin beşiktaşı yenmesi gereken maçtır. ama fenerbahçe olur da belki ezkaza (!) beşiktaş' ı yenerim ve galatasaray şampiyon olur diye maça 2 tane lisanssız futbolcu çıkararak hükmen yenilmeyi başarmıştır.

Böyle bir şerefsiz camia nın şampiyon olmasını isteyecek kadar kansız fb yanlıları da var içimizde.

Herkes fenerin şampiyonluğu kaybetmesinin bize yarayacağı konusunda hemfikir. Fakat madalyonun diğer yüzüne bakmak isteyen yok. Eğer bjk şampiyon olursa

1- Yıllardır şampiyonluk pastası, gelirler, reklam vs. genelde ikiye ayrılıyor. büyük dilimleri fenerle biz alıyoruz. bjk şampiyon olursa ve devamı gelirse 3. bir ortak gelmiş olur.

2- beşiktaş şampiyonluğu burdan verirse kendine gelemez bunun stresini uzun yıllar çeker. şampiyon olursa yeni stat , genç futbolcu jenerasyonu, morallenmiş havaya girmiş taraftarıyla ligde ciddi bir rakip olur. Bunca yıldır rakibimiz fenerken iki rakibimiz olur. sizce şampiyonlukta tek rakiplemi yoksa 2 rakiplemi başetmek daha kolay..

Bunları da gözönünde bulundurmalıyız.

cenk
tarık semih hakan olcan
donk selçuk
sabri bilal yasin
umut​

Bizim bunları yenmemiz mucize bence.Kimse hayal görmesin.Maksimum beraberlik çıkarabiliriz.Oda 100 de 30 filan bence şansımız.Bu eziklerin bi tarafı kalksa ne olur.Bir daha 2025 te şampiyon olurlar zaten.

Ben o kadar kötümser değilim bjk nin loserlığına hala güveniyorum. Favori bjk olsada biz bunları en kötü kadromuzla bile yenebilme ihtimalimiz var gibi geliyor. Şu takımda melo olsaydı şu tinercileri tokat manyağı yapardık sahamızda.

galatasaray ve beşiktaş' ın şampiyonluk için çekiştiği 1950-51 sezonunda galatasaray' ın şampiyon olabilmesi için fenerbahçe' nin beşiktaşı yenmesi gereken maçtır. ama fenerbahçe olur da belki ezkaza (!) beşiktaş' ı yenerim ve galatasaray şampiyon olur diye maça 2 tane lisanssız futbolcu çıkararak hükmen yenilmeyi başarmıştır.

Böyle bir şerefsiz camia nın şampiyon olmasını isteyecek kadar kansız fb yanlıları da var içimizde.

Peki ne yapmamızı önerirsin bizdemi lisanssız futbolcuyla çıkalım sahaya ya da beşiktaşa maçı satalım bizde fener gibi şerefsiz yüzsüz bir camiaya dönüşelim istersen?

Zaten yenilecez...

Yatmaya gerek yok. Takim rezil...

Ama yatanda serefsizdir!!!

Fenerliler istedikleri kadar kiclarini yirtabilir yatas diye biz istesekte besiktasi yenemeyiz

Bazilari bizi sikeciler ile bir tutuyor herhalde.

Besiktasa karsi catir catir oynamayan futbolcunun da Allah belasini versin, banane ne lan baskasi sampiyon olacak diye mac mi satacagiz bir de. Kendinize gelin be iyice kafayi yediniz. Gidin Fenerbahceli olun o zaman, baslarim dördüncü yildiziniza da Besiktasiniza da.

muslera-podolski mactan önce ağrıları var diye kadro dısı bırakılsın.

sneijder-chejou henüz iyileşemedi denilsin.

...............cenk.......

..tarık....koray....denayer...olcan...

..rodrigez...selcuk...donk....emre....

..................volkan......umut........

Adamlar bize tecavüz eder bu kadroyla tarihi bir fark yeriz. Ondan sonra senelerce tinercilerin dilinden düşmeyiz. Fenerlilerin yaptığı 6-0 muhabbetinin en az 10 katını tinerciler yapar senelerce çünkü bunların en ufak bir başarıda çenesi durmuyor kendilerini dünyanın en büyük takımı felan zannediyorlar.

@ahmet

guzel bir mesaj, bunu yanitlamak isterim , madalyon kelimesini ben de kullanacagim .. sordugun sorunun cevabi iki turlu verilebilir

birincisi evet ,elbette sifir rakip 1 rakibe , 2 rakip 4 rakibe gore iyidir ,ama unutulmasin ki , faydasi da vardir ,artik sen sampiyonluk kaybettigin senelerde o tek rakibin seni yakalamasi gecmesi durumunu da kisitlamis olursun

ornegin bu sene bjk olmasa ,ki hala olabilir , rakibin seni yakaladi iste. .. o yuzden benim bakis acimda cok rakip her zaman basarisiz donemlerin tipasidir

bugun leicster sampiyon oluyor , ortada bir city united kavgasi yok .. pusuda bekliyorlar seneyi

Bir seyi atlamayalim , burasi yorum sitesi , su an futbolcularin ,yani isi icra edecek kisilerin arasinda buradaki muhabbetler olsa , birakin kinanmasini veya etigini , ortada resmen artik hukuken taninan bir suc kavrami olurdu

biz seyirciyiz ,icimizden veya alenen istedigimizi dileyebiliriz ,bunu da ne fenerlilere bjklilere , hatta ne de birbirimize soracak degiliz , bu yuzden kimse farkli dusundugu kisilere garip yakistirmalarda bulunup kiskirtmasin birbirini

sonra forumda alintilarla baslayan sacma sapan tartismalar basliyor ... herkes kendinden mesuldur

5.lik sansimiz bence yok o yuzden bjk kazansin biz nasil olsa kupayi kazaniriz

Beyler puan durumuna baktimda kargalar bize 28 puan fark atmis lan :red:

Yuhhhhh

Benim umurumda olmayan maç. Fbli çevremdeki arkadaşlarım kümeye kümeye diye dalga geçmeyi biliyorlar her gün. Yenilince vay efendim siz niye yenildiniz yattınız falan diyen çevremdeki bu dangalaklarla irtibatımı direk kesecem o kadar bilendim bu hırtlara. Ulan dangalak takım cortu çekmiş top mu oynuyoruz çelik çomak mı oynuyoruz belli değil anasını satıyım tamam büyüğüz ismimiz yeter bazen ama bununda bir sınırı var. Evet bu maçın sonucu umurumda değil ama sonuca göre çevremde bi takım değişiklikler olacağı kesin o da umurumda değil.

Rezil diyorsunuzda, Rize maçından beri iyiyiz, Kalede Tolga Zengin olursa, Podolski istemese bile gol atar.Yerden vur gol zaten.

bjk forumundan :asd22:

"Gs ismailin kanadina yuklenir. Hatta wesley oynarsa onu da oraya atarlar bizim defans sola kaydikca podolskiye ters top atarlar, yasin devamli kanat degistirir.
Herkes goruyor ismailin kanadini.

Cok bastirmamak kontrollu oynamak lazim.

Sivasspor maci gibi oynarsak kazaniriz. Gs istedigi kadar kotu oynasin, istedigi kadar kotu sezon gecirsin, 10 pozisyona gireriz atamayiz, bir tane uzaktan wesley saplar kanser baslar."

Iyi guldum :asd22:

Wesley konusunda haklılar ama ilk mesaja baya güldüm. Özellikle yasin'in devamlı kanat değiştirecek akıllı ataklar yapabilecek beyne sahip bir futbolcu olduğunu düşünmeleri beni baya bi güldürdü :asd22:

Geri
Üst Alt