Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
İddia oynamam ama oynasam net en az 1000 tl atardım. Bankoların bankosu Galatasaray.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anlamadigim bizim mac niye bu kadar gündeme geldi abi.
Gecen sene 33.haftada biz sampiyonluga giderken Besiktas ile oynadik, o zaman da Besiktasin hic bir iddiasi yoktu bizim bu sene gibi. Bana ne hangi kus takim sampiyon olursa olsun canlari cehenneme, bizimkiler ciksin adam gibi oynasin yeter ki. Zaten bizi bu halimizle yenemeyen veya puan alamayan takim sampiyonlugu hak etmiyordur.
İddia oynamam ama oynasam net en az 1000 tl atardım. Bankoların bankosu Galatasaray.
O açıdan bakarsak BJK'nin de domine etme şansı var.
Statları açıldı borçları azaldı falan filan. Defans hariç kadroları da daha iyi bence.
O açıdan bakarsak BJK'nin de domine etme şansı var.
Statları açıldı borçları azaldı falan filan. Defans hariç kadroları da daha iyi bence.
Ederse etsin,7 şampiyonluk fark var,daha çok uğraşırlar o farkı kapamak için.Fener'le öyle değil.Bjk'nin 2-3 yıl dominasyonundan çok etkilenmeyiz Fb'nin mümkün dominasyonu olduğu kadar.
Böyle küçük hesaplar hep ters tepmiştir
Karmaya inanalım
Adam gibi topumuzu oynayalım
derim
Bjk nin hic bir zaman ligi domine etme sansi olamaz. Bizim ve fb nin imkanlarinin yarisi bile yok, gariban bir kulüp.
Ben yatalım demedim,dediğine cevap verdim zaten.Bjk 3 sene üst üste şampiyon olsa ne olur yani,yine rakibimiz olacak düzeye gelemezler.Fener öyle olmaz işte onu demeye çalıştım.
BJK 3 sene üst üste şampiyon olsa ne olur demem çok şey olur.
Tarih güzel bir şey ama PL'in en çok şampiyon olan takımlarından biri de Liverpool mesela.
Başarı önemli şampiyonluk sayısından bağımsız olarak.
İngiltere ile bizim ligimiz bir değil.Orada bir sürü ağır top var.Bizde 2 takım arasında dönüyor bu mücadele,arada Bjk de geliyor 3 oluyor.Çok bir şey olmaz,sadece biraz daha bize yaklaşırlar o kadar.
Ayrıca Liverpool 27 senedir şampiyon olamıyor.Bizim 1986'dan beri çektiğimiz maksimum şampiyonluk hasreti 3 yıl.Bu sürenin de artacağını zannetmiyorum artık,en kötü kadrolarla bile şampiyon olabilen bir kulübüz.![]()
İyi de ben de farklı bir şey demedim ki Sarper
Sen de tartışmak için yer arıyorsun haD
Sen diyorsun ki Bjk 3 yıl şamp olsa çok şey olur.Ben diyorum ki olmaz,burada ayrışıyoruz.![]()
Sen 3 sene şampiyon olmamaya tahammül edecek misin yani?
Nereden baksan 2-3 teknik adam 1-2 yönetim değişir o süreçte
bu da = çok şey