STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Benim anlamadigim bizim mac niye bu kadar gündeme geldi abi.

Gecen sene 33.haftada biz sampiyonluga giderken Besiktas ile oynadik, o zaman da Besiktasin hic bir iddiasi yoktu bizim bu sene gibi. Bana ne hangi kus takim sampiyon olursa olsun canlari cehenneme, bizimkiler ciksin adam gibi oynasin yeter ki. Zaten bizi bu halimizle yenemeyen veya puan alamayan takim sampiyonlugu hak etmiyordur.

Beşiktaş deplasmandaydı ve de Galatasaray isminin formasının ağırlığı,çok çok fazla Beşiktaş'a göre.

Yatmamızı isteyen yatıktır

O açıdan bakarsak BJK'nin de domine etme şansı var.

Statları açıldı borçları azaldı falan filan. Defans hariç kadroları da daha iyi bence.

Ederse etsin,7 şampiyonluk fark var,daha çok uğraşırlar o farkı kapamak için.Fener'le öyle değil.Bjk'nin 2-3 yıl dominasyonundan çok etkilenmeyiz Fb'nin mümkün dominasyonu olduğu kadar.

O açıdan bakarsak BJK'nin de domine etme şansı var.

Statları açıldı borçları azaldı falan filan. Defans hariç kadroları da daha iyi bence.

Bjk nin hic bir zaman ligi domine etme sansi olamaz. Bizim ve fb nin imkanlarinin yarisi bile yok, gariban bir kulüp.

Ederse etsin,7 şampiyonluk fark var,daha çok uğraşırlar o farkı kapamak için.Fener'le öyle değil.Bjk'nin 2-3 yıl dominasyonundan çok etkilenmeyiz Fb'nin mümkün dominasyonu olduğu kadar.

Böyle küçük hesaplar hep ters tepmiştir

Karmaya inanalım

Adam gibi topumuzu oynayalım

derim

Böyle küçük hesaplar hep ters tepmiştir

Karmaya inanalım

Adam gibi topumuzu oynayalım

derim

Ben yatalım demedim,dediğine cevap verdim zaten.Bjk 3 sene üst üste şampiyon olsa ne olur yani,yine rakibimiz olacak düzeye gelemezler.Fener öyle olmaz işte onu demeye çalıştım.

Bjk nin hic bir zaman ligi domine etme sansi olamaz. Bizim ve fb nin imkanlarinin yarisi bile yok, gariban bir kulüp.

Onu yazarken bana da bir gülme geldi ama FB'nin domine etme ihtimalinden çok da az değil bence.

Biz düzgün bir yapılanmaya gidersek öyle farkı açacak bir durumları olmaz ikisinin de.

Ben yatalım demedim,dediğine cevap verdim zaten.Bjk 3 sene üst üste şampiyon olsa ne olur yani,yine rakibimiz olacak düzeye gelemezler.Fener öyle olmaz işte onu demeye çalıştım.

BJK 3 sene üst üste şampiyon olsa ne olur demem çok şey olur.

Tarih güzel bir şey ama PL'in en çok şampiyon olan takımlarından biri de Liverpool mesela.

Başarı önemli şampiyonluk sayısından bağımsız olarak.

Fener domine etseydi ligi 2006-2007-2008-2009'da filan ederdi. Carlos-Lugano-Anelka-Alex-Appah-Aurelio-Tuncay vb. adamlar vardı ki o kadro şu ankinden iyiydi. Kezman-Deivid filan katıldı sonra.

Galatasaray varken kimse ligi domine edemez.

Galatasaray selameti adına kaybetmemiz daha faideli olur
neden mi:

- fb şampiyon olamazsa, aziz çıldırıp takımı yeniden kovar. bu da demektir ki önümüzdeki birkaç sene içinde ffpden ceza alma ihtimalleri artar
- 4 yıldız avantajımız en azından 1 sene daha uzamış olur
- bjk q17, sosa ve gomez gibi kemale ermiş oyuncuların ayağına bakıyor, her zamanki bjk sıçmasını sergileyip ortadan kaybolabilirler. özellikle devre arasında sene sonunda da satabilecekleri as stoperlerini satıp 2 random stoper almak ve oynatmayacakları kaleciye 3.5 milyon vermek gibi mallıklar yapmaları "acaba eski mal bjk geri mi dönüyor" suallerini akla getirmiyor değil. oğuzhan ve töre de giderse osmanlıspor gibi birşey olurlar 2 seneye
- avrupa cezamızın 1 sene ya da 2 sene olması arasında bana göre fark yok, zira bu sene 5. olsak veya kupayı alsak bile 2017-2018'de cl'de olma ihtimalimiz bir hayli zayıf. belki cezanın 2 seneye çıkması son 5 senede yapılan hataların düzeltilmesi, kadronun gerizekalılardan arındırılması ve tarihimizde ilk defa sadece önümüzdeki seneyi değil de önümüzdeki 5 seneyi düşünerek hamleler yapılır. dramatik bir şekilde bu sene 5. olursak ya da kupayı alırsak camianın gaza gelip bu senenin acısını çıkarmak için bir ton günlük hamle yapıp iyice takımın içine sıçmasından korkmuyor değilim

BJK 3 sene üst üste şampiyon olsa ne olur demem çok şey olur.

Tarih güzel bir şey ama PL'in en çok şampiyon olan takımlarından biri de Liverpool mesela.

Başarı önemli şampiyonluk sayısından bağımsız olarak.

İngiltere ile bizim ligimiz bir değil.Orada bir sürü ağır top var.Bizde 2 takım arasında dönüyor bu mücadele,arada Bjk de geliyor 3 oluyor.Çok bir şey olmaz,sadece biraz daha bize yaklaşırlar o kadar.

Ayrıca Liverpool 27 senedir şampiyon olamıyor.Bizim 1986'dan beri çektiğimiz maksimum şampiyonluk hasreti 3 yıl.Bu sürenin de artacağını zannetmiyorum artık,en kötü kadrolarla bile şampiyon olabilen bir kulübüz. :)

İngiltere ile bizim ligimiz bir değil.Orada bir sürü ağır top var.Bizde 2 takım arasında dönüyor bu mücadele,arada Bjk de geliyor 3 oluyor.Çok bir şey olmaz,sadece biraz daha bize yaklaşırlar o kadar.

Ayrıca Liverpool 27 senedir şampiyon olamıyor.Bizim 1986'dan beri çektiğimiz maksimum şampiyonluk hasreti 3 yıl.Bu sürenin de artacağını zannetmiyorum artık,en kötü kadrolarla bile şampiyon olabilen bir kulübüz. :)

İyi de ben de farklı bir şey demedim ki Sarper

Sen de tartışmak için yer arıyorsun ha :DD

Fb sampiyon olamazsa, bir de ustune kupada koyarsak iste o zaman fb cidden catirdar. Bu senaryo en guzel senaryo olur bizim acimizdan. Fb toparlanana kadar 5.yildizi takariz.

Sen diyorsun ki Bjk 3 yıl şamp olsa çok şey olur.Ben diyorum ki olmaz,burada ayrışıyoruz. :)

Sen 3 sene şampiyon olmamaya tahammül edecek misin yani?

Nereden baksan 2-3 teknik adam 1-2 yönetim değişir o süreçte

bu da = çok şey

BJK olmuş FB olmuş çok da umrumda değil yani

Bjk nin ust üste 3 kez sampiyon olma ihtimali granada'nin cl+la liga+kral kupasi uclemesi yapma ihtimalinden daha az.

Sen 3 sene şampiyon olmamaya tahammül edecek misin yani?

Nereden baksan 2-3 teknik adam 1-2 yönetim değişir o süreçte

bu da = çok şey

Şahsi bakacak olursan bu kulübün sefasını da çekeriz cefasını da,2002-2006 arası,2008-2011 arası çektik yine çekeriz problem yok,arma/forma baki kalsın yeter ki.Maddi durumumuz yeterli değilse,fedakarlık yapmayı gerektiriyorsa yapılacak abi kaçış yok.3 yıl şampiyon olamayız 4. yıl oluruz,bizim kulübün algoritması bu çözdüm ben. :D

Geri
Üst Alt