STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Mac 8 mayis pazar gunu kardesim, pazartesi degil.

O gereksiz bos konusan arkadas sunu yazsa konu basindan kapanacak.

Gursu burada mustafa ,sinan ,gursu ya da x uye mac satamaz zaten ,biz oynamiyoruz .. adam diyor ki , sen mersine 5 , osmanliya 6 , rizeye 5 , antalyaya 5 puan dagitmisken ekstra oynayip bjk yi sampiyonluktan edersen ,bu da bjk den daha fazla rakibin olan fb disinda bir takima yaramayacaksa tercihim bu diyor

bu donemde bjk ile macimiz olmasi sanssizlik fakat mac satmayi oyuncular ,yoneticiler vs yapabilir , seyirci diledigini dile getirebilir

Fb şampiyon olcak yenersek,onu ne yapcaz

kardes fb sampiyon olsun.
4 yildiz fasli bitsin aldikta noldu dibe indik hic yararini görmedik ha pardon milletle dalga gectik anca.
100defa yazdim bjk sampiyon olursa bizim takim 4yildiz tek bizde havasina girecek fbde basarisiz sezon gecirdi diyecekler, gram kipirdatmicak kolunu.
yazin bunu kenara!

Gursu burada mustafa ,sinan ,gursu ya da x uye mac satamaz zaten ,biz oynamiyoruz .. adam diyor ki , sen mersine 5 , osmanliya 6 , rizeye 5 , antalyaya 5 puan dagitmisken ekstra oynayip bjk yi sampiyonluktan edersen ,bu da bjk den daha fazla rakibin olan fb disinda bir takima yaramayacaksa tercihim bu diyor

bu donemde bjk ile macimiz olmasi sanssizlik fakat mac satmayi oyuncular ,yoneticiler vs yapabilir , seyirci diledigini dile getirebilir

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama;
Haklısın.Onu kast ettim bende.

kardes fb sampiyon olsun.
4 yildiz fasli bitsin aldikta noldu dibe indik hic yararini görmedik ha pardon milletle dalga gectik anca.
100defa yazdim bjk sampiyon olursa bizim takim 4yildiz tek bizde havasina girecek fbde basarisiz sezon gecirdi diyecekler, gram kipirdatmicak kolunu.
yazin bunu kenara!

Ben maddi ve psikolojik olarak diyorum.Bjk zaten küçük takım.
Fb olamazsa bu sene çok karışır.Maddi olarak zora düşer vs...

Beşiktaşlı fln olmadım olaya at gözlüğü ile bakıyorsun.
Bjknin şampiyon olmasını tercih ediyorum.Çunku bjkyi rakip görmüyorum.

Ben bjk yi rakip goruyorum fakat diger tek olasilik daha buyuk rakip gordugum bir klup oldugu icin bjk diyorum .. diger yandan seneye bjk ile yine hic sevip tasvip etmedigim ts yarista olur , ts nin olmasini isterim

sonraki sene ts ile konya olur konyayi isterim

bu taraftarlik refleksi ulkemize ait bir durum degil ki , adada united taraftarlari city nin mi yoksa misal tottenham in mi sampiyon olmasini isterler ? zaman zaman ikisiyle de rakip olmuslardir ama esas daha buyuk tehlike hangisi ise oncelikle onu savusturmak isterler

fenerin zaten bu sene sampiyon olamamasi buyuk surpriz , haliyle bu surpriz tamamlansin derdindeyiz, bizden daha cok karisacaklari kesin

Geri
Üst Alt