Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.483
- 4.854
- 1.618
Koy cimbom hem besiktasa hem Galatasarayli gorunen yavsaklara.
aynen aslan durusumuzla kimseye hediye sampiyonluk vermez cimbomum satmak bizim isimiz degil!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koy cimbom hem besiktasa hem Galatasarayli gorunen yavsaklara.
Kimi tutcaz ?
yuh lan bu mac pazartesimi oynatilir
tabiki takimimizi!
Kimi tutcaz ?
Galatasaralilar Galatasarayi tutacak, Galatasarayi tutmayacak yavsaklari dikkate almayiniz.
Fb şampiyon olcak yenersek,onu ne yapcaz
Orasi bizi ilgilendirmez.
Sen dun Galatasarayliydin bak bugun besiktasli oldun yarin fenerli olursun.Çok şükür Galatasaraylıyım,ancak fbyi elimizle şampiyon yapmayız umarım.
Nasıl ilgilendirmez?Rakibimiz kim ?
gecmis olsun :dEvet ben biraz hastayim yorgunluk var, sen bir zahmet forum yonetimine mesaj gonder de mac konusunun basligini guncellesinler , 9 mayis yapsinlar
Fb şampiyon olcak yenersek,onu ne yapcaz
Mac 8 mayis pazar gunu kardesim, pazartesi degil.
O gereksiz bos konusan arkadas sunu yazsa konu basindan kapanacak.
Gursu burada mustafa ,sinan ,gursu ya da x uye mac satamaz zaten ,biz oynamiyoruz .. adam diyor ki , sen mersine 5 , osmanliya 6 , rizeye 5 , antalyaya 5 puan dagitmisken ekstra oynayip bjk yi sampiyonluktan edersen ,bu da bjk den daha fazla rakibin olan fb disinda bir takima yaramayacaksa tercihim bu diyor
bu donemde bjk ile macimiz olmasi sanssizlik fakat mac satmayi oyuncular ,yoneticiler vs yapabilir , seyirci diledigini dile getirebilir
kardes fb sampiyon olsun.
4 yildiz fasli bitsin aldikta noldu dibe indik hic yararini görmedik ha pardon milletle dalga gectik anca.
100defa yazdim bjk sampiyon olursa bizim takim 4yildiz tek bizde havasina girecek fbde basarisiz sezon gecirdi diyecekler, gram kipirdatmicak kolunu.
yazin bunu kenara!
Sen dun Galatasarayliydin bak bugun besiktasli oldun yarin fenerli olursun.
Beşiktaşlı fln olmadım olaya at gözlüğü ile bakıyorsun.
Bjknin şampiyon olmasını tercih ediyorum.Çunku bjkyi rakip görmüyorum.