STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Niye zorundayız? Bu maçı kazanırsak 5.lik yani Avrupa garanti mi? Ama Fenerbahçe'yi yenersen Avrupa garanti.

Bu maçı değil kupa finalini kazanmak zorundayız.
sen o takımı yenebileceğimizi inanıyor musun?
adamlarla 2 hafta önce oynadık,becerikli olsalar fark olurdu maç
yenersek garanti değil, 3 maçı da almak zorundayız

aramızda bulunan gizli Fenerliler, Fenerin şampiyonluğunu isteyenlere inat...

5.lik için yırtınacak bir takım değildir Galatasaray onun yerine Fener'e koyar finalde yine Avrupa'ya gider.

Galatasaray, iki kuşun rekabeti için adını lekeleyecek takım mıdır?

İkisine de koyacak takımdır. Yesinler birbirlerini.

Evet ikisini de kazansak eyvallah da almak zorunda olduğumuz maç varsa sıradan lig maçı olan Beşiktaş değil, kupa finali olan Fenerbahçe maçıdır.

bunun aksini söyleyip bu maçı ölüm kalım maçı olarak görenlerin Fenerbahçe ile alakalı olabileceğini düşünüyorum

1,2,3 Cimbombom, Cimbombom!!

:gsbayrak:

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

Sent from my iPhone using Tapatalk

sen o takımı yenebileceğimizi inanıyor musun?
adamlarla 2 hafta önce oynadık,becerikli olsalar fark olurdu maç
yenersek garanti değil, 3 maçı da almak zorundayız

Ya amaaan iyi ki Arena'daki maç var he,herkes bunu temcit pilavı gibi önümüze koyuyor.Fener bizim elimizden Türkiye Kupası falan alamaz.

kıçı kırık kargayı yenmek istemek fenevli olmak değildir ! üstelik bu tarz söylemleri forumun duayenlerinin söylemesi gerçekten hoş değil ! amaç 5. olmak değil bizle dalga geçen fikoya patronun kim olduğunu göstemektir ! gitsin konyayı yensin şampiyon olsun ! biz play off ta kıçımızdan ter akarak her türlü oyunu bozarak şampiyon olduk karga da olacaksa çıksın bizi hakkıyla yensin yenebiliyorsa !!

Galatasaray, iki kuun rekabeti için adını lekeleyecek takım mıdır?

İkisine de koyacak takımdır. Yesinler birbirlerini.

Lekelemek değil ki yenilsin de demiyorum da bu maçı bu kadar kritik gösterip bu maç kaybedilince Avrupa'ya gidemeyiz muhabbeti artniyetli geliyor bana. Kupa finali var o kadar güvenmiyorsan takımına tutma bu takımı kupa finalini kazan git Avrupa'ya

Ezikligin luzumu yok. Ikisinide alalim buyuk takim gibi davranalim.

Renktaş sen her FB maçından önce hayatta kazanamayız fark yeriz falan demiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum

Bu BJK FB'den çok daha mı kolay rakip de mutlaka kazanmak zorunda oluyoruz :confused:

Lekelemek değil ki yenilsin de demiyorum da bu maçı bu kadar kritik gösterip bu maç kaybedilince Avrupa'ya gidemeyiz muhabbeti artniyetli geliyor bana. Kupa finali var o kadar güvenmiyorsan takımına tutma bu takımı kupa finalini kazan git Avrupa'ya

İyi de riske niye girelim. Takıma güvenmek ayrı işini sağlama almak ayrı. Hem 5. olalım hem kupayı alalım.

%100 katılıyorum,hemem hemen herkeste kupayı zaten Fener'e verdik havası var,umarım futbolcular da böyle değildir harbiden yeniliriz o zaman.

Geri
Üst Alt