- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.059
- 1.618
Bugün BJK´ye 5 tane atip, sevgilerimizi gönderecegiz Baskana rengim.
Fikret ve Aziz birlessin ikisinin sevgisiyle ancak doyarsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün BJK´ye 5 tane atip, sevgilerimizi gönderecegiz Baskana rengim.
sen o takımı yenebileceğimizi inanıyor musun?Niye zorundayız? Bu maçı kazanırsak 5.lik yani Avrupa garanti mi? Ama Fenerbahçe'yi yenersen Avrupa garanti.
Bu maçı değil kupa finalini kazanmak zorundayız.
Niye zorundayız? Bu maçı kazanırsak 5.lik yani Avrupa garanti mi? Ama Fenerbahçe'yi yenersen Avrupa garanti.
Fikret ve Aziz birlessin ikisinin sevgisiyle ancak doyarsin.
aramızda bulunan gizli Fenerliler, Fenerin şampiyonluğunu isteyenlere inat...
5.lik için yırtınacak bir takım değildir Galatasaray onun yerine Fener'e koyar finalde yine Avrupa'ya gider.
0-2 tahmininde bulunmuştum ama rüyamda 3-1 yendiğimizi gördüm. Galiba yeneceğiz![]()
Niye zorundayız? Bu maçı kazanırsak 5.lik yani Avrupa garanti mi? Ama Fenerbahçe'yi yenersen Avrupa garanti.
sen o takımı yenebileceğimizi inanıyor musun?
adamlarla 2 hafta önce oynadık,becerikli olsalar fark olurdu maç
yenersek garanti değil, 3 maçı da almak zorundayız
Galatasaray, iki kuun rekabeti için adını lekeleyecek takım mıdır?
İkisine de koyacak takımdır. Yesinler birbirlerini.
Ezikligin luzumu yok. Ikisinide alalim buyuk takim gibi davranalim.
kendi forumumuzda galatasarayın galip gelmesini istemenin bedeli fenerli olmak olduYa amaaan iyi ki Arena'daki maç var he,herkes bunu temcit pilavı gibi önümüze koyuyor.Fener bizim elimizden Türkiye Kupası falan alamaz.
Gol buluruz ama attığımızdan fazla yeriz bence.1-2 en uygun skor gibi duruyor şu maça.
Lekelemek değil ki yenilsin de demiyorum da bu maçı bu kadar kritik gösterip bu maç kaybedilince Avrupa'ya gidemeyiz muhabbeti artniyetli geliyor bana. Kupa finali var o kadar güvenmiyorsan takımına tutma bu takımı kupa finalini kazan git Avrupa'ya
Lekelemek değil ki yenilsin de demiyorum da bu maçı bu kadar kritik gösterip bu maç kaybedilince Avrupa'ya gidemeyiz muhabbeti artniyetli geliyor bana. Kupa finali var o kadar güvenmiyorsan takımına tutma bu takımı kupa finalini kazan git Avrupa'ya