STSL 15/16 H:33 | Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray | M.S | 15 Mayıs | Lig TV 4

Rikerink için önemli 3 maç kaldı. 1.si bu.

Kazanırız gibime geliyor dogru bi kadro çıkarsa.

En uçta Pala oynasın kanatlar Sinan,Olcan

Yasin oynamasın artık.

Digiturkplay üzerinden izliyorum, orda sadece Ligtv 1-3 var.. Nasil izleyecegiz simdi?

Edit, eklemisler bugün icin.

#Akhisar XI (Galatasaray): Fatih, Ahmet, Douglao, Caner, Orhan, Custodio, N'Guemo, Sami, Soner, Bruno, Rodallega

13240508_1170936679631692_4739976451384854042_n.jpg

takim topluca namaza gitmis sandim bi an

Sinan yok, umut Sabri var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umut gelecek vaadediyor. Sinan messi gibi gol atsa yine 11 olmaz. 2. yari hepsi bitmişken. Sinan'i oyuna alir ne güzel. Zihniyetiniz 0.

Normalde her yıl Akhisar maçlarını izlemeye giderdim o kadar nefret etmişim ki Akhisar'da maç olduğunu bile unuttum

Bu maci kazaniriz insallah.

Abi EURO 2016 yaklasiyo, sinan gumus geri dondu ve hala yasini, umutu, sabriyi oynatiyo, bu riekerink saka gibi. Bide ajax alt yapisi calistirmis, alt yapi icin getirdik, dedik belki 1-2 oyuncu cikartir da faydasi olur sene sonuna kadar zaten kaybedecegin birsey yok...

Abi EURO 2016 yaklasiyo, sinan gumus geri dondu ve hala yasini, umutu, olcani oynatiyo, bu riekerink saka gibi. Bide ajax alt yapisi calistirmis, alt yapi icin getirdik, dedik belki 1-2 oyuncu cikartir da faydasi olur sene sonuna kadar zaten kaybedecegin birsey yok...

hoşgeldin renktaş

ben kadroyu atik kuruyor diye düşünüyorum

Abi EURO 2016 yaklasiyo, sinan gumus geri dondu ve hala yasini, umutu, sabriyi oynatiyo, bu riekerink saka gibi. Bide ajax alt yapisi calistirmis, alt yapi icin getirdik, dedik belki 1-2 oyuncu cikartir da faydasi olur sene sonuna kadar zaten kaybedecegin birsey yok...

forumumuza hosgeldin sevgili dostum
c58be75e12121ae2733b11844b6b242f.ico
:gs:

Kadro'yu Atik yapiyor.

Geri
Üst Alt