STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Gol atamıyoruz.

Erzurum maçında duran toptan 1
Porto maçında sayısız pozisyon 0
Antalya da Donk mucizesi 1
Bursa maçında zar zor 1
Schalke maçında pozisyonsuz 0

5 maçta 3 gol atabildik. Forvet olmayınca tüm tılsımı çöküyor takımın. Önde top tutamıyoruz. Arkaya sarkıp biraz stoperlere baskı yapan her takım sayısız pozisyona girebiliyor.

Daha önümüzde

Schalke (D)
Malatya (D)
Fenerbahçe
Lokomotif (D)
Başakşehir (D)
Porto FC
Beşiktaş (D)
Kayseri (D)

Gibi bir seri olacak. İç saha da bile gol bulmakta zorlanan takım bu maçlarda nasıl çıkacak bu kadar sakat da varken cidden büyük muamma.

Muğdat
Ömer
Eren
Selçuk
Maicon

Rüyasında görmemeli artık formayı.

Lige forvet transferi yapmadan başlamak facia idi. Şampiyonluğa havlu atarsak eğer ne Cengiz tanırım ne Albayrak.

Gol atamıyoruz.

Erzurum maçında duran toptan 1
Porto maçında sayısız pozisyon 0
Antalya da Donk mucizesi 1
Bursa maçında zar zor 1
Schalke maçında pozisyonsuz 0

5 maçta 3 gol atabildik. Forvet olmayınca tüm tılsımı çöküyor takımın. Önde top tutamıyoruz. Arkaya sarkıp biraz stoperlere baskı yapan her takım sayısız pozisyona girebiliyor.

Daha önümüzde

Schalke (D)
Malatya (D)
Fenerbahçe
Lokomotif (D)
Başakşehir (D)
Porto FC
Beşiktaş (D)
Kayseri (D)

Gibi bir seri olacak. İç saha da bile gol bulmakta zorlanan takım bu maçlarda nasıl çıkacak bu kadar sakat da varken cidden büyük muamma.

Muğdat
Ömer
Eren
Selçuk
Maicon

Rüyasında görmemeli artık formayı.

Ağzınla o kadar sakat varken nasıl olacak diyorsun, sonra şu isimler formayı görmemeli artık diyorsun nasıl olacak bu? Aslında sakatlıklar bu kadar fazla olmasa schalke maçı böyle geçmezdi ama yapacak birşey yok.

Ağzınla o kadar sakat varken nasıl olacak diyorsun, sonra şu isimler formayı görmemeli artık diyorsun nasıl olacak bu? Aslında sakatlıklar bu kadar fazla olmasa schalke maçı böyle geçmezdi ama yapacak birşey yok.

Fernando, Emre ve Serdar olsa biraz daha iyi olurduk doğru ama top tutamayan bir takımız. Onlar da çok top tutan isimler değil. Sadece daha iyi pozisyon alır, daha hareketli olurduk önde biraz daha. Forvetine giden her top pinpon topu gibi rakibe gidiyor

Futboldan soguyacagimiz 6 haftalik sürecin 2. halkasi. Yenilmememiz büyük basari olur.

1988 senesinden beri Galatasaray maclarini takip ediyorum ve Adnan Polat'in son senesindeki kadroyu saymazsak bu kadar loseri bir arada gördügüm baska sezon hatirlamiyorum.

Yeteneksizlik ve loserlik cok farkli seyler. Yetenekleri sınırlı bir oyuncu sahaya karakter koyup bazi durumlarda mücadelesiyle isi kotarabilir ama loserlik cok baska bir leslik. Belhanda, Gary, Sinan, Eren, Maicon, Onyekuru ve hatta Fernando, alayi loser. Mugdat ve Ömer cöplerinden bahsetmiyorum bile. 18 yasindaki Ozan Kabak winnerlikta topunu cebinden cikartir.

Futboldan soguyacagimiz 6 haftalik sürecin 2. halkasi. Yenilmememiz büyük basari olur.

1988 senesinden beri Galatasaray maclarini takip ediyorum ve Adnan Polat'in son senesindeki kadroyu saymazsak bu kadar loseri bir arada gördügüm baska sezon hatirlamiyorum.

Yeteneksizlik ve loserlik cok farkli seyler. Yetenekleri sınırlı bir oyuncu sahaya karakter koyup bazi durumlarda mücadelesiyle isi kotarabilir ama loserlik cok baska bir leslik. Belhanda, Gary, Sinan, Eren, Maicon, Onyekuru ve hatta Fernando, alayi loser. Mugdat ve Ömer cöplerinden bahsetmiyorum bile. 18 yasindaki Ozan Kabak winnerlikta topunu cebinden cikartir.

Maicon'un tipe falan baksan aygır gibi adam.Böyle olması enteresan hakikaten.

3 puanla dönersek büyük sürpriz olur.

lige psikolojik olarak tutunmamızı saglayabilir bu mactan alınacak 1 puan cünkü lanet avrupa cok yıpratıyor

avrupayı kaldıracak büyük oyuncular olmadıgı icinde sonuncu olup elensek keske diyorum lig cok daha önemli

galibiyet almamız büyük sürpriz olur

lige psikolojik olarak tutunmamızı saglayabilir bu mactan alınacak 1 puan cünkü lanet avrupa cok yıpratıyor

avrupayı kaldıracak büyük oyuncular olmadıgı icinde sonuncu olup elensek keske diyorum lig cok daha önemli

Sonuncu olmamız bizim elimizde değil işte.İstemesek de 3. oluruz artık.

Hiç umudum yok bu maçtan. Bir an önce milli ara gelse de o ara takımın kötü halini hafızalardan bir silsek.

Derbi öncesi maçlarda puan kaybı kaçınılmaz

Beraberliğe sevinebilirim

gomisi satıp forvet transferi yapamayan ve bu durum varken bile çıkıp karşımıza dalga geçer gibi 1 değil 2 tane forvet alacağız diyen servisçi abdul. Sanki bunlar söylerken ffp kriterleri geçerli değildi veya kendisinin haberi yoktu.
Allah sorar bunların hesabını sana rahat ol sen.
benim takımımda eren gibi bir bostan korkuluğu olsa ben pas bile atmam kendisine. Kendim denerim şansımı veya başkasına atarım pası.
Ne fark ediyor zaten top geri geliyor Eren'e atınca.

Sonuncu olmamız bizim elimizde değil işte.İstemesek de 3. oluruz artık.

iste o cok kötü oldu uefa denen kupa sırf zaman kaybı ve bizim gibi dar kadroları dahada yıpratan bisey

o kupayı zaten atletco gibi bir takım gelip alacak

taraftar biraz iyimse oldugu icin kalalım uefayı alırız modunda ama ligi kaybetmemek icin bütün kupalardan elensek keske derim

önce lig sampiyonlugu

iste o cok kötü oldu uefa denen kupa sırf zaman kaybı ve bizim gibi dar kadroları dahada yıpratan bisey

o kupayı zaten atletco gibi bir takım gelip alacak

taraftar biraz iyimse oldugu icin kalalım uefayı alırız modunda ama ligi kaybetmemek icin bütün kupalardan elensek keske derim

önce lig sampiyonlugu

Niye bu kadar taktınız ben de bunu anlamadım?Böyle oynarsak UEFA'da ilk turda eleniriz zaten.İyi olursak da şampiyonluğu da vermeyiz zaten.

Deplasman maçları için Digitürk'e bir çuval para veriyorum, acaba iptal mi etsem diye düşünüyorum birkaç gündür. İç sahada tribünde olmak takım ne oynasa oynasın güzel de, deplasman, özellikle kötü oyun hiç cekilmiyor TV başından.

Takimda oyuncu kalmadi, yeniliriz.

Geri
Üst Alt