STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Mutlu A takımda yapamaz fiziği aşırı yetersiz. Kendi ayarlarındakilere bile yere düşüyor hemen.

Ah şu maçı bir kazansak çok güzel olacak... Sakatlar düşündürüyor ama beraberlik de iyi sonuç olur... Sakatlar fener derbisine yetişecek mi acaba o da önemli

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllardır maç günü Bayern Münih bile oynasak o maçı kazanacağımıza inanarak televizyon başına geçerim. Maçın 10. dakikasında gerçekle yüzleşirim. Bugün de kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım maçın 10. dakikasında bu duygumda bir değişiklik olmaz. Başarılar aslanlar.

Yıllardır maç günü Bayern Münih bile oynasak o maçı kazanacağımıza inanarak televizyon başına geçerim. Maçın 10. dakikasında gerçekle yüzleşirim. Bugün de kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım maçın 10. dakikasında bu duygumda bir değişiklik olmaz. Başarılar aslanlar.
Kaç yaşındaydınız Mahir Bey? Bayern Munih ile 1972 yılında oynamışız en son.

Güzel başladın kötü bitirdin üstat.
İşte forumda aradığım sinerji diyecektim ki yazılı gibi başlayıp sözlüde karar kılmışsın sıfırcı Hafize gibi.

Bu arada Bayern’le de en son 2000 veya 2001de Audi Cup gibi bir şeyde yazın hazırlık maçı niyetine bir maç yapmıştık bir daha da oynamadık sanırım.

Güzel başladın kötü bitirdin üstat.
İşte forumda aradığım sinerji diyecektim ki yazılı gibi başlayıp sözlüde karar kılmışsın sıfırcı Hafize gibi.

Bu arada Bayern’le de en son 2000 veya 2001de Audi Cup gibi bir şeyde yazın hazırlık maçı niyetine bir maç yapmıştık bir daha da oynamadık sanırım.
Ali Koç ne zaman nerelerde yöneticilik yapmış bilir ama.

hoca gec olmadan su omer copunun yerine linnesi oynat

Bu nasıl Türkçe MK.

Geri
Üst Alt