Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 23.601
- 17.575
- 1.838
2-1 kazanırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaybedeceğiz gibime geliyor en fazla berabere biter.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaybedeceğiz gibime geliyor en fazla berabere biter.
Ömer Bayram'ı oynatıp, kanser edecek bizi yine. Şunları Tudor yapsa 100 sayfa yorum yazılırdı her gün.Linnesi sol bek oynatmasini istiyoruz lakin biraz hocayı tanidiysam ters ayaklı bek oynatmaz mecbur kalmadikca
Ömer Bayram'ı oynatıp, kanser edecek bizi yine. Şunları Tudor yapsa 100 sayfa yorum yazılırdı her gün.
Kaç yaşındaydınız Mahir Bey? Bayern Munih ile 1972 yılında oynamışız en son.Yıllardır maç günü Bayern Münih bile oynasak o maçı kazanacağımıza inanarak televizyon başına geçerim. Maçın 10. dakikasında gerçekle yüzleşirim. Bugün de kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım maçın 10. dakikasında bu duygumda bir değişiklik olmaz. Başarılar aslanlar.
Yıllardır maç günü Bayern Münih bile oynasak o maçı kazanacağımıza inanarak televizyon başına geçerim. Maçın 10. dakikasında gerçekle yüzleşirim. Bugün de kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım maçın 10. dakikasında bu duygumda bir değişiklik olmaz. Başarılar aslanlar.
Hayırlı olsun renktaş iyi oyuncu ORTA alanda bayağı etkiliymişMK kadroda olacakmış bugün.
Ali Koç ne zaman nerelerde yöneticilik yapmış bilir ama.Güzel başladın kötü bitirdin üstat.
İşte forumda aradığım sinerji diyecektim ki yazılı gibi başlayıp sözlüde karar kılmışsın sıfırcı Hafize gibi.
Bu arada Bayern’le de en son 2000 veya 2001de Audi Cup gibi bir şeyde yazın hazırlık maçı niyetine bir maç yapmıştık bir daha da oynamadık sanırım.
Bu nasıl Türkçe MK.Yıllardır maç günü Bayern Münih bile oynasak o maçı kazanacağımıza inanarak televizyon başına geçerim. Maçın 10. dakikasında gerçekle yüzleşirim. Bugün de kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım maçın 10. dakikasında bu duygumda bir değişiklik olmaz. Başarılar aslanlar.
Kaç yaşındaydınız Mahir Bey? Bayern Munih ile 1972 yılında oynamışız en son.
Berke değil Berkan. Yaşlılık desem değil, Alkol desem daha öğle vakti.Misal demiştim Berke Bey. Bence mesajı almışsınızdır.
Oynarsa Muğdat alacak gibi bir his var içimde.
MK kadroda olacakmış bugün.