STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Böyle bir kadro bekliyorum
---------------Muslera--------------
Mariano--Maicon--Ozan--Ömer B.
------Selçuk--Ndiaye--Donk-------
Belhanda------Sinan-------Garry R.

Hamle oyuncuları:
1) Yunus Akgün
2) Muğdat Çelik
3) ?????

Malatya'nın hücum hattı çok güçlü değil genelde kapanarak oynuyorlar o yüzden ilk golü bulmak önemli olacak. Yunus'u direk 11 oynatır mı oynatabilir ama deplasman da topa sahip olmak için bir tane fazladan orta saha koyacaktır bir de 30 veya 40 dk Yunus'u sahada da görebiliriz diye düşünüyorum.
Böyle bir kadro bekliyorum tıpkı 2011-12 sezonu gibi kanatsız 4 orta sahayla oynayabiliriz hem orta saha direnci yüksek olur hem de topa daha fazla sahip oluruz

Sinan Selcuk Eren 11de olursa terimcileri elimden alamaz kimse

Foruma kalsa küme düşecez bakma.

Bursa ve Schalke maçlarında leş oynadık okey ama havadan düşmedi o oyun : Bursa maçında Fernando ve Aziz gitti takım için 2 önemli topçu Schalke maçına bir sürü eksikle çıktık üstüne Maicon leş gibi maça başladığı için Donk stopere çekildi orta saha gücü düştü ve oyunu Schalke'ye verdik zaten çok yazdık orta sahayı almak lazım o maçta Ndiaye tek yapacak değil ya Fernando ya da Aziz olsa o maçta kartlar komple değişirdi.

Üstüne forvet Eren sağda sinan olunca komple kitlendik Rodri başındaki 2 azmana rağmen çıkıp ya maçı aldıracacaktı ya da olmuyacaktı olmadı.

Senden böyle olumlu yorumlar görmek beni mutlu ediyor.

As kadro ile deplasmanda bok gibiyiz , simdi bukadar eksik varken ne bekliyorsunuz 0-3 filan mi ?

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

krali sahneye davet edelim

1540733727918.webp

Bu sene çöküş dönemimizin 2. maçı, 6. maçta havlu atarız

beyinim sulandi anasini satim. Bu mac türkiye saatiyle 18 de basliyor degil mi?
Nerde lan su 11ler

Yunus 11de olmazsa el classicoyu izlerim

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonunda linnes mariano ikilisi

Geri
Üst Alt