STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Takim acayip kopuk oynuyor. Pas vermeyi unutmusuz. Bana gelsin ben atayim dusuncesi ile Israr edilen oyunculara ceki duzen verilmemesi bir ayri kramsarlik. Tek hedef lig sampiyonlugu

Tudorun mis gibi oynattıgı takımı terim mahvetti gelıp burda boş yapma
Hangi tudorun östersunds a elenen mi, bir tane bile derbi kazanamayan mı, başak şehir den 4 yiyip kulübü rencide eden mi??? Siz terim i eleştirmiyorsunuz şu anki kadro durumunda terimi eleştirmek açıkça gs düşmanlığıdır gizli kuşlar sizi merak etmeyin ama sezon sonu yine küsküyü verecek terim size........

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca bu leşlere güvendiğin kadar keşke gençlere güvensen senin diğer hocalardan farkın buydu o eşeklere uyma artık.

Şu terim kompleksi olan üyeler,hani her mağlup durumda ve kötü bir maç sonucunda ortaya çıkan çakma taraftarlar defolun bu forumdan..fatih terim in hocalığına kadar hakaret edenleri görmezden gelen forum moderatörleri göreve lütfen..bu kadar basitlik olmaz artık..

Muslera kurtardi yoksa biz cok iyiyiz yani :rolleyes:

bravo-takimin-icine-edilmis-capsi.jpeg

Maicon girseydi o golü yemezdik zaten, ahmet boşalttı orayı golde. Top da yapabiliyordu tam maiconluk mactı

Bu arada yonetim forvet almadi deyip Hocayi savunanlara 2 sey soylemek istiyorum
1- su an forvet olsa kenardaki 7-8 sakat olmayacak miydi?
2- Gomis gitmeden 2-3 gun once Hoca cikip gelen giden onemli degil sorumlulugu aliyorum demedi mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera net kurtardı

sent via GSC

Burak ben onun oyuncu yapisiyla oldugunu düşünüyorum geçen sene bu adam ağzıyla soyledi 2000 de ki gibi takım istiyorum dedi sana o oyunu belhanda feghouli eren sinan selçuk veremez ha hicmi hatası yok elbet var ama iste birşey diyemiyoruz sonsuz kredisi var.
Acaba bu yonetime bir isyan mi.
Acaba ondan mi bu kadar relax?
Belki o kadar doludur ki. Anlatamadigi bazi şeyler vardir? O yuzden bu kadar tepkisiz kalıyordur şu oyuna. Santrafor alinmamis stoper alınmamış.
Kendiside biliyor belkide bu takimla sampiyon olamayacağını. Ben çözemedim valla.
Ama bu terim bizim bildiğimiz terim'den cok uzak bir görüntüde. Bu cok net.

Geri
Üst Alt