Ercan Kinay
Cezalı
Herkes ayrı bir yerden giriyor kimi mental kimi Muğdat mı kimi yedek falan
Olay belli bu kadroda Sinan oynar
Galatasaray Düşmanlarının .........
Olay belli bu kadroda Sinan oynar
O yüzden bu tartışmalar katılıyorumYetenekli olmak değil sahaya yansıtmak önemli olan.
Bana göre de onlar alacak maçıKesin kaybederiz. Ve ne kadar sevsemde Mariano ile Feghouli yakacak gibi geliyor takimi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Regl olmuş
O yüzden bu tartışmalar katılıyorum
Geçen sezon iki maçı Sinan aldı ben günü birlik düşünmüyorum sizin gibi mugdat kim
mensahMensah Chery Bilal vs Selcuk Maicon Sinan

eren in bir sakatligi yok , adamin mental problemleri varmis , kendini iyi hissetmiyor ve oynamak istemiyor , affini istemis
Muğdat kaç kere yedekten girdi sonuç
Burdaki kasıt önemliErcancığım bari aynı mesajda çelişme. Ben sizin gibi günübirlik düşünmüyorum, geçen sezon iki maçı aldı diyorsun. O iki maçı alacak diye tüm sezon kanser mi olalım. O olmazsa başkası çıkar. Öyle ya da böyle şansla skoru belirleyen adamlara bu kadar önem atfedilmesine hayret ediyorum!
eren in bir sakatligi yok , adamin mental problemleri varmis , kendini iyi hissetmiyor ve oynamak istemiyor , affini istemis
nedemk mental sorunları varmıs tamam porto macında oynamadı fener macında oynamadı da nereye kadar gidecek bu iş.
Para cezası verelim o halde olmuyor mu böyle bir şey her maç için ayrı ceza verelim maaşı geri alalım bari.
Bu sadece oyuncularla ilişkilendirmemek lazım bence sorun daha büyük hemde her yöndenEE yansıtmıyor 10 küsür maçtır aynı şey denemeye gerek yok artık.
Adım gibi eminim sonradan girse eskisi gibi faydası daha çok olur.