STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Herkes ayrı bir yerden giriyor kimi mental kimi Muğdat mı kimi yedek falan
Olay belli bu kadroda Sinan oynar

Galatasaray Düşmanlarının .........

Geçen sezon iki maçı Sinan aldı ben günü birlik düşünmüyorum sizin gibi mugdat kim

Ercancığım bari aynı mesajda çelişme. Ben sizin gibi günübirlik düşünmüyorum, geçen sezon iki maçı aldı diyorsun. O iki maçı alacak diye tüm sezon kanser mi olalım. O olmazsa başkası çıkar. Öyle ya da böyle şansla skoru belirleyen adamlara bu kadar önem atfedilmesine hayret ediyorum!

eren in bir sakatligi yok , adamin mental problemleri varmis , kendini iyi hissetmiyor ve oynamak istemiyor , affini istemis

Ercancığım bari aynı mesajda çelişme. Ben sizin gibi günübirlik düşünmüyorum, geçen sezon iki maçı aldı diyorsun. O iki maçı alacak diye tüm sezon kanser mi olalım. O olmazsa başkası çıkar. Öyle ya da böyle şansla skoru belirleyen adamlara bu kadar önem atfedilmesine hayret ediyorum!
Burdaki kasıt önemli
Sen faydası dan çok zararı var diyebilirsin bende yetenekleri var bu kadroda oynamalı diye düşünüyorum
Zaten gomis olsaydı yine yedek beklerdi

nedemk mental sorunları varmıs tamam porto macında oynamadı fener macında oynamadı da nereye kadar gidecek bu iş.

Para cezası verelim o halde olmuyor mu böyle bir şey her maç için ayrı ceza verelim maaşı geri alalım bari.

morali bozuk adama neden para cezasi vereceksin , ya abi sen ne ilginc bir modelsin , bir mesajin cok iyi , altina imzami atarim diyorum icimden , sonra bir tane sacma sapan satasma mesaji geliyor

sonra neyse uzatmayim diyorum , guzel guzel 3-4 mesaj atiyorsun , 5 incisi yine garip ve anlamsiz oluyor

adamin keyfi yok ,morali bozuk , yani bir nevi sakat , adele degil ruh beyin sakati yani su an , ceza verilir mi buna

Kaybederiz diyen pire yavrularını dikkate almaya gerek yok.

Çok doğru bir ilk 11, 3-4 tane atarız.

DrpwHVFX4AA5PfL.jpg

Geri
Üst Alt