STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

Bununla beraber Sinan baskani her zaman yaptigi gibi sandiga, demokrasiye ve GSC'nin hur iradesine saygi gostermeye davet ediyorum puan farki anketten de gorulecegi uzere 5.

Ekipmanlar sorun olmasa en güzel ulaşım bisiklet, ama ekipmaları ne içeri alırlar ne de bırakma imkanı olan bir yer olmadığından şu an böyle bir deneme yapamıyorum.

Nerdesin ki ?

Dönüş hiç çekilmiyor maçı alamayınca ondan askıya aldım gitmem daha bu sezon zaten 2 saat sürüyor yol.

2 senedir toplu taşımayı tamamen bıraktım.

Sadece bir tek iki yakayı geçerken köprü ve avrasya tüneli yasak olduğu için iki yaka arasını Vapur ya da Marmaray la geçiyorum, Metrobüs de olur ama inmesi ve binmesi ayrı dert.

Ama ulaşım için dersen kalabalık trafik ve kalabalık toplu taşıma araçlarının yanında alıştıktan sonra bırak zor olmasını en kolay şey oluyor.

Maç dediğim gibi farklı hadi sıfır ekipmanla bile gitsem kilit hariç, kilit zaten üstünde kalacak kitleyince, kask, yedek lastik, anahtar, tornavida v.s. ekipmanlarını bir sefer yanına almasan idare edersin, ama maç gece olunca en azından lambalarını alman lazım, park ettiğinde lambayı üzerinde bırakamazsın çalınma durumuna karşı, anlayacağın sadece maç durumunda iş karışık ve uzar gider.......

Ama şehrin altyapısı ne kadar sıkıntılı da olsa genel olarak en iyi çözüm.

Senin kaldığın civarda nasıl bisiklet ile ulaşımını sağlamak zor oluyor mu?

Sadece bir tek iki yakayı geçerken köprü ve avrasya tüneli yasak olduğu için iki yaka arasını Vapur ya da Marmaray la geçiyorum, Metrobüs de olur ama inmesi ve binmesi ayrı dert.

Ama ulaşım için dersen kalabalık trafik ve kalabalık toplu taşıma araçlarının yanında alıştıktan sonra bırak zor olmasını en kolay şey oluyor.

Maç dediğim gibi farklı hadi sıfır ekipmanla bile gitsem kilit hariç, kilit zaten üstünde kalacak kitleyince, kask, yedek lastik, anahtar, tornavida v.s. ekipmanlarını bir sefer yanına almasan idare edersin, ama maç gece olunca en azından lambalarını alman lazım, park ettiğinde lambayı üzerinde bırakamazsın çalınma durumuna karşı, anlayacağın sadece maç durumunda iş karışık ve uzar gider.......

Alt yapinin yaninda diger araclar ile iligli sorun olmuyor mu?

Trafige kapatilsa e5 bir gunlugune
Sefakoyden yenibosnaya bisikletlerle gitsek ne guzel olur yav.

Mesela facebook v.s. sosyal medya da takip ettiğim yerlerde haber v.s. örnek Çanakkale'de şehir içi otobüsler çok kötüymüş ama git gide tedbirler artıyormuş, şehirden şehire fark olsa da İstanbul'da otobüsler genel anlamda iyi, sadece durağa geldiklerinde durağa yanaşmayıp iki şeridi bir ziyan edip trafiğin anasını ağlatıyorlar, bu da genel bir sorun.

Aynı şekilde trafik de olan magandalar da genel sorun.

Taksiler çok kaşınıyor, motorcuların ayna kırmasını tasvip etmesem de resmen istiyorlar.

Trafik de sürekli sürdükçe zaten araçlarla diyalogda bile pratiğin artıyor, şerit değiştirirken elinle sinyal verme falan, kask yelek v.s. ekipmanların sağlam olunca daha çok ciddiye alınıyorsun....

Alt yapinin yaninda diger araclar ile iligli sorun olmuyor mu?

Geri
Üst Alt