Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Bununla beraber Sinan baskani her zaman yaptigi gibi sandiga, demokrasiye ve GSC'nin hur iradesine saygi gostermeye davet ediyorum puan farki anketten de gorulecegi uzere 5.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan şu herifin bizi sinir edip, tahrik etmekten başka bir şey yaptığı yok.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kupona sokayım kazanmamız lazım modumKazanmazsaniz Modlugum düsebilir
1. 3 Puan lazim
2. kuponum mic olur
Ne var birader bu kadar. 6 yazacagimiza 5 yazmisiz bunu gelmiş memleket meselesi haline getirip bana atar gider yapıyor asabımı bozuyor.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forvet almak yerine paralari reise gomdukbizim emre akbaba diye oyuncumuz vardı öldümü kaldımı bilen varmı ?
Nerdesin ki ?
Dönüş hiç çekilmiyor maçı alamayınca ondan askıya aldım gitmem daha bu sezon zaten 2 saat sürüyor yol.
Senin kaldığın civarda nasıl bisiklet ile ulaşımını sağlamak zor oluyor mu?Ekipmanlar sorun olmasa en güzel ulaşım bisiklet, ama ekipmaları ne içeri alırlar ne de bırakma imkanı olan bir yer olmadığından şu an böyle bir deneme yapamıyorum.
Senin kaldığın civarda nasıl bisiklet ile ulaşımını sağlamak zor oluyor mu?
Alt yapinin yaninda diger araclar ile iligli sorun olmuyor mu?2 senedir toplu taşımayı tamamen bıraktım.
Sadece bir tek iki yakayı geçerken köprü ve avrasya tüneli yasak olduğu için iki yaka arasını Vapur ya da Marmaray la geçiyorum, Metrobüs de olur ama inmesi ve binmesi ayrı dert.
Ama ulaşım için dersen kalabalık trafik ve kalabalık toplu taşıma araçlarının yanında alıştıktan sonra bırak zor olmasını en kolay şey oluyor.
Maç dediğim gibi farklı hadi sıfır ekipmanla bile gitsem kilit hariç, kilit zaten üstünde kalacak kitleyince, kask, yedek lastik, anahtar, tornavida v.s. ekipmanlarını bir sefer yanına almasan idare edersin, ama maç gece olunca en azından lambalarını alman lazım, park ettiğinde lambayı üzerinde bırakamazsın çalınma durumuna karşı, anlayacağın sadece maç durumunda iş karışık ve uzar gider.......
Ama şehrin altyapısı ne kadar sıkıntılı da olsa genel olarak en iyi çözüm.
Ekipmanlar sorun olmasa en güzel ulaşım bisiklet, ama ekipmaları ne içeri alırlar ne de bırakma imkanı olan bir yer olmadığından şu an böyle bir deneme yapamıyorum.
Trafige kapatilsa e5 bir gunlugune2 senedir toplu taşımayı tamamen bıraktım.
Sadece bir tek iki yakayı geçerken köprü ve avrasya tüneli yasak olduğu için iki yaka arasını Vapur ya da Marmaray la geçiyorum, Metrobüs de olur ama inmesi ve binmesi ayrı dert.
Ama ulaşım için dersen kalabalık trafik ve kalabalık toplu taşıma araçlarının yanında alıştıktan sonra bırak zor olmasını en kolay şey oluyor.
Maç dediğim gibi farklı hadi sıfır ekipmanla bile gitsem kilit hariç, kilit zaten üstünde kalacak kitleyince, kask, yedek lastik, anahtar, tornavida v.s. ekipmanlarını bir sefer yanına almasan idare edersin, ama maç gece olunca en azından lambalarını alman lazım, park ettiğinde lambayı üzerinde bırakamazsın çalınma durumuna karşı, anlayacağın sadece maç durumunda iş karışık ve uzar gider.......
Ama şehrin altyapısı ne kadar sıkıntılı da olsa genel olarak en iyi çözüm.
Uzun mesafe bisiklet dizlerini agritmiyor mu peki?
Kupona sokayım kazanmamız lazım modum
Alt yapinin yaninda diger araclar ile iligli sorun olmuyor mu?
Hem 3 Puan
Hem pust düsmanlar
Icin SALDIRGALATASARAYIM