STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

3-0 net skor ile kayıp ederiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehir - Galatasaray maçının Video Assistant Referee’si, Fatih Terim’in "Çok enteresan geçen hafta da Barış Şimşek vardı, bu hafta da var. Demek ki VAR'ın profesörü Barış Şimşek." dediği Barış Şimşek oldu.

VAR hakemi başlığında sordum. Burada da soruyorum.

Galatasaray çok iyi olduğu zamanlarda ligin heyecanı gitmesin diye engelleniyor derdik. Bugün ise ligin heyecanı gidiyor Başakşehir'i durdururlar diyemez miyiz?

Rüyamda yine şampiyonluğu kazandığımızı gördüm.Bayağı anlamlı bir şampiyonluk olmalı ki sevinçten ağlıyordum.Ki bu sezon bahsettiğim anlamlı şampiyonluğa bire bir uyuyor.(tff,mhk,pfdk,hükümetspor vs.)Bu maç onun habercisi olabilir mi?

Terime rağmen Bu maçı alacağımızı düşünüyorum.

Başak iyi görünüyor olabilir ama oyuncular arasında sevgi ortamı yok.
Hepsi para için oynuyor ve adaletsiz bir forma dağılımı var.

Kasımpaşa gibi başakta 2.devre düşüşe geçecek.
Dağılmaları Tek bir darbeye bağlı ve Bunu vuranda biz olmalıyız ki herkese güzel bir gözdağı olsun.

İnşallah bu maçı alacağız ve gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Yeterki oyuncular sahada ruh gibi gezmesin.
Yürüyün ey CiMBOMLULAR!

Ne zaman Ahmet Bey'e karşı şüpheye düşsem içimizi ısıtan güzel bir mesaj atıyor. Ağlamıyorum tamam! Gözüme "yağ" kaçtı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caicara, Epuranu, Mahmut, Clichy, Visca, Mossoro, Emre, İrfan Can, Napoleoni, Bajic

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Ozan, Serdar, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Selçuk, Feghouli, Rodrigues, Eren

(Bein Sports)

İnşAllah Selçuk oynamaz bu kadroları yazmışlar, Onyekuru herşeye rağmen iyidir Selcuktan

@Mehmet Eroğlu kanser bi 11 e hazir miyiz?
Porto maçındaki tempolu futboldan rahatsız olan Fatih Terim'in Selçuk hamlesiyle takımını tekrardan eski kağnı vaziyetine bürümeyi hedeflediği iddaa edildi.
5843a2373d51fef982a747f4bb9c894b324091.jpg

VAR hakemi başlığında sordum. Burada da soruyorum.

Galatasaray çok iyi olduğu zamanlarda ligin heyecanı gitmesin diye engelleniyor derdik. Bugün ise ligin heyecanı gidiyor Başakşehir'i durdururlar diyemez miyiz?
Neden bunu düşünüyorsun. Bende diyorumki amaç zaten başakın şampiyonluğu, fb zaten bitik, bjk bitiyor bir gs kaldı. Bizide bitirmek için bu maç çok önemli. Bugün başak yener ve 11 puan geride kalırsak, ligden koparız, takım dağılır. İkinci devre iyice düşüp sıralamada 10-15 arasına bile düşeriz. Fbnin bu kadar bitik olduğu bir sezonda bizimde alt sıralarda olmamız isteniyor bence. Bugün başak yenecektir, var hakemini bile ayarladılar, sürprize izin vermezler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden bunu düşünüyorsun. Bende diyorumki amaç zaten başakın şampiyonluğu, fb zaten bitik, bjk bitiyor bir gs kaldı. Bizide bitirmek için bu maç çok önemli. Bugün başak yener ve 11 puan geride kalırsak, ligden koparız, takım dağılır. İkinci devre iyice düşüp sıralamada 10-15 arasına bile düşeriz. Fbnin bu kadar bitik olduğu bir sezonda bizimde alt sıralarda olmamız isteniyor bence. Bugün başak yenecektir, var hakemini bile ayarladılar, sürprize izin vermezler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin ilk yarısında şampiyonun belli olduğu ligi kim izlemek ister?

Hani her şeyin altından Digitürk çıkıyor ya! TFF Digitürk çıkarlarını gözetiyor deniyor ya. O yüzden diyorum ;)

Geri
Üst Alt