STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

O da net değil tabii, Eren ve Muslera hariç hepsi değişebilir :D

senin 11i gordukten sonra bende 11 yapayım dedim
karşılaştıgım manzara
Screenshot_1.webp

Muhtemelen bu akşam bütün sikintilarimizdan kurtulacaz lige havlu atınca teknik taktik hakem vs konuşma dönemide kapanır

Ligin ilk yarısında şampiyonun belli olduğu ligi kim izlemek ister?

Hani her şeyin altından Digitürk çıkıyor ya! TFF Digitürk çıkarlarını gözetiyor deniyor ya. O yüzden diyorum ;)

ustat bu hususta sana hak veriyorum . tff besiktasli , sudur budur diyenler , bugun basaksehir kazandirilir diyor , birader basaksehir bizim rakibimiz de sanki bjk nin rakibi degil mi

ya da basaksehir sampiyon olursa , gelirleri ayip olmasin diye bjk ye mi verecekler

2 lafi bir araya getiremeyip dogru duzgun anlatamamissin ,ama degindigin sey kesinlikle dogru

ustat bu hususta sana hak veriyorum . tff besiktasli , sudur budur diyenler , bugun basaksehir kazandirilir diyor , birader basaksehir bizim rakibimiz de sanki bjk nin rakibi degil mi

ya da basaksehir sampiyon olursa , gelirleri ayip olmasin diye bjk ye mi verecekler

2 lafi bir araya getiremeyip dogru duzgun anlatamamissin ,ama degindigin sey kesinlikle dogru

Mesajlarımı yakından takip etmemen beni kırdı doğrusu. Daha yukarıda apaçık yazmıştım. Dikkatinden kaçmış sanırım.

Ligin ilk yarısında şampiyonun belli olduğu ligi kim izlemek ister?

Hani her şeyin altından Digitürk çıkıyor ya! TFF Digitürk çıkarlarını gözetiyor deniyor ya. O yüzden diyorum ;)

yener beye katılıyorum. aynı federasyonda fener nisanda şampiyon olmuştu. demek ki digiturkun bir işe karıştığı yok zaten karışamaz da. arkadaşın dediği gibi fener lige havlu attı. bjk atmak üzere, gsda bu maç ile atabilir. federasyona göre bu maçın nasıl bittiğinin çok da önemi yok.

yener beye katılıyorum. aynı federasyonda fener nisanda şampiyon olmuştu. demek ki digiturkun bir işe karıştığı yok zaten karışamaz da. arkadaşın dediği gibi fener lige havlu attı. bjk atmak üzere, gsda bu maç ile atabilir. federasyona göre bu maçın nasıl bittiğinin çok da önemi yok.

Kabul , zaten mustafa nin soyledigi de "bu oluyor ya da olmuyor" konusu degil

Sartlar ayni oldugunda Gs onde ama lige heyecan gelsin dusturuyla yorum yapiyorsunuz , fakat yine bjk nin bir rakibi olan basaksehirin farki acmasi ihtimalini konusurken R yapiyorsunuz diyor

Ama anlatmak istedigi dusunce degerli iken dahi izah etme becerisi az oldugu icin benim gibi birinin sozculugunu yapmasi gerekiyor

Fakat fikrinde haksiz sayilmaz

Kabul , zaten mustafa nin soyledigi de "bu oluyor ya da olmuyor" konusu degil

Sartlar ayni oldugunda Gs onde ama lige heyecan gelsin dusturuyla yorum yapiyorsunuz , fakat yine bjk nin bir rakibi olan basaksehirin farki acmasi ihtimalini konusurken R yapiyorsunuz diyor

Ama anlatmak istedigi dusunce degerli iken dahi izah etme becerisi az oldugu icin benim gibi birinin sozculugunu yapmasi gerekiyor

Fakat fikrinde haksiz sayilmaz
doğru ben zaten konuyu takip etmedim. üste o yorumları görünce yazdım. geriden okuyup gelmediğim için hakimiyetim yok

En önemli topçuları Visca ama karşısında Nagatomo olacak işi zor.
İleri uçta Adebayor yerine Bajic'le oynamaya devam ederlerse bu maçta gol bulmaları çok da kolay olmaz.
Önce durdur sonra kontrayla vur taktiğini benimsemeliyiz.

Şartların tamamı aleyhimize, topun arkasına geçip bekleyen takımlara karşı kilitlenip kalıyoruz, başşakın bu işi iyi yaptığını düşününce ortaya hoş bir tablo çıkmıyor. Kağıt üstünde bakınca sabaha kadar oynasak gol atamayız gibi gözüküyor ama futbol işte belli olmaz, inşallah bu sefer şans bizimle olur bu sezon neredeyse hiç yanımızda olmadı.

Not: Başşak iyi falan değil ama işte oyunları bize çok ters sorun orada.

Geri
Üst Alt