Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
hocamın son maçı olmasaydı sonumuz böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da net değil tabii, Eren ve Muslera hariç hepsi değişebilir![]()

Ligin ilk yarısında şampiyonun belli olduğu ligi kim izlemek ister?
Hani her şeyin altından Digitürk çıkıyor ya! TFF Digitürk çıkarlarını gözetiyor deniyor ya. O yüzden diyorum![]()
ustat bu hususta sana hak veriyorum . tff besiktasli , sudur budur diyenler , bugun basaksehir kazandirilir diyor , birader basaksehir bizim rakibimiz de sanki bjk nin rakibi degil mi
ya da basaksehir sampiyon olursa , gelirleri ayip olmasin diye bjk ye mi verecekler
2 lafi bir araya getiremeyip dogru duzgun anlatamamissin ,ama degindigin sey kesinlikle dogru
Ligin ilk yarısında şampiyonun belli olduğu ligi kim izlemek ister?
Hani her şeyin altından Digitürk çıkıyor ya! TFF Digitürk çıkarlarını gözetiyor deniyor ya. O yüzden diyorum![]()
ustat bu hususta sana hak veriyorum . tff besiktasli , sudur budur diyenler , bugun basaksehir kazandirilir diyor , birader basaksehir bizim rakibimiz de sanki bjk nin rakibi degil mi
ya da basaksehir sampiyon olursa , gelirleri ayip olmasin diye bjk ye mi verecekler
2 lafi bir araya getiremeyip dogru duzgun anlatamamissin ,ama degindigin sey kesinlikle dogru
Bu post'a yorum atmayacagim... değmez.
yener beye katılıyorum. aynı federasyonda fener nisanda şampiyon olmuştu. demek ki digiturkun bir işe karıştığı yok zaten karışamaz da. arkadaşın dediği gibi fener lige havlu attı. bjk atmak üzere, gsda bu maç ile atabilir. federasyona göre bu maçın nasıl bittiğinin çok da önemi yok.
doğru ben zaten konuyu takip etmedim. üste o yorumları görünce yazdım. geriden okuyup gelmediğim için hakimiyetim yokKabul , zaten mustafa nin soyledigi de "bu oluyor ya da olmuyor" konusu degil
Sartlar ayni oldugunda Gs onde ama lige heyecan gelsin dusturuyla yorum yapiyorsunuz , fakat yine bjk nin bir rakibi olan basaksehirin farki acmasi ihtimalini konusurken R yapiyorsunuz diyor
Ama anlatmak istedigi dusunce degerli iken dahi izah etme becerisi az oldugu icin benim gibi birinin sozculugunu yapmasi gerekiyor
Fakat fikrinde haksiz sayilmaz
Artık bal yok.Futbol balı bir kerede bizim yanımızda olsun
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi