STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

Hoca bu maçı locada falan izlemesin artık. Tribüne gelsin eskisi gibi futbolcu yüzünü görsün.

Şartların tamamı aleyhimize, topun arkasına geçip bekleyen takımlara karşı kilitlenip kalıyoruz, başşakın bu işi iyi yaptığını düşününce ortaya hoş bir tablo çıkmıyor. Kağıt üstünde bakınca sabaha kadar oynasak gol atamayız gibi gözüküyor ama futbol işte belli olmaz, inşallah bu sefer şans bizimle olur bu sezon neredeyse hiç yanımızda olmadı.

Not: Başşak iyi falan değil ama işte oyunları bize çok ters sorun orada.

Aslında olmaya oldu,Fb ve Konya maçlarında ama ikisinde de hakemler gasp etti şansımızı.

Bugun mac mi var

Ne guzel ders calisacaktim, icine edecek yine

Beyler uyguladığınız bir totem var mı yoksa bir şey bulun sizde. :asd:

Kaybederiz beyler neyin peşindesiniz??? Başakşehir bize 1 tane pozisyon vermez. Kendi de bulamaz ise en kötü berabere biter. Ama asla kazanamayiz Ayık Olun.

Ndiaye fegh ve garrye cok is dusecek bugun

Atalay gokay, recep, abdussamed u21 de
Oynamislar

Ali yavuz yoktu orada. U19da hic birsey gormedim

Kaybederiz beyler neyin peşindesiniz??? Başakşehir bize 1 tane pozisyon vermez. Kendi de bulamaz ise en kötü berabere biter. Ama asla kazanamayiz Ayık Olun.
Galatasaraylı üstad konuşuyor konuş üstad. Önce fenerli diyordum ama adam ağır başakşehir sempatizanı çıktı :d.

d.webpd2.webpd4.webpd1.webpd.webp

Ekli dosyalar

• d1.webp
    d1.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Capsiz hocamiz gene Eren denilen herifi oynatip sac bas yolduracaktir.

Bu kadar karamsar olmayın.

Başakşehir i durdurmanın yolu Visca ve Emre den geçiyor.

Visca yı kitleyip Emre yi de oynatmazsak. Bu işi Ndiaye yapar.

Adebayor oynarsa hava toplarına dikkat edersek ben kazanacağımızı düşünüyorum.

Savunmada sağlam durmamız şart.

Gol bulmamız için çok hızlı çıkmalıyız. Başakşehir yaşlı takım.

Henry ve Rodrigues i mutlaka savunma arkasına kaçırmalıyız. Feghouli 10 numara pozisyonunda olacaktır.

Ben bu maçtan ümitliyim.

Adebayor kac mactir oynamamis bu kacta niye oynatsin?
Ama isin gercegi rizeyi bile yenemeyen bizler bu maci kaybedersek.cok da uzulmenin bir anlami olmaz.
Bu maca gelene kadar 2 0dan verdigimiz 2 mac var hele ki bir tanesi lig sonuncusu.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt