STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

Galatasaraylı üstad konuşuyor konuş üstad. Önce fenerli diyordum ama adam ağır başakşehir sempatizanı çıktı :d.

Ekli dosyayı görüntüle 33823Ekli dosyayı görüntüle 33825Ekli dosyayı görüntüle 33826Ekli dosyayı görüntüle 33824Ekli dosyayı görüntüle 33823
Benim derdim ne biliyomusun hacı..
Öfkem, adam gibi bir kac sağlam takviye ile çok rahat şampiyon olacağımız, gruptan elini kolunu sallaya sallaya çıkacagimiz su sezonda hic bir icraat göstermeyen bütün sezonu çöpe atan yönetime. Bizi CL de Lig de Erene mahkum edenlere..
Takima hiçbişey oynatmayan, anadolu takimlarindan farkimizin olmadığını gördügü halde isyan etmeyen terime.. cok kızginim cok.. fenerli yada Başakşehirli gibi görünmemin sebebi de bu isyanimin sonucu olabilir..

Kendileri Gs li oldugunu ifade eden insanlari baska takimli diye yaftalamaya son verin

Basaksehir yonetsel ve maddi acidan senelerdir dogru isler yapip hep ligin ust siralarinda yer aliyor demek basaksehirli olmayi gerektirmiyor

Yahut besiktas cok oyuncu satisi yapti ve iyi gelir elde etti demek , stadyumu guzel bir lokasyonda demek de besiktasli yapmaz kimseyi

Trabzon uzun zaman haksizliklara ugradi , biz olamazsak trabzon sampiyon olsun demek de bir trabzonsporluluk degildir

Yani fb senelerdir lesh halde , bir fb li denmedi simdiye dek bu yuzden

Bu luzumsuz benzetmeleri kimseye yoneltmeyin ki basliklarda yok yere tartismaya sebep olmayin

normalde bu zulmü işkenceyi izlemem ama hocamın veda maçı onun hatırına izleyeceğim

Parçalıya ne oldu ulan ********************* gazetesi, adamı deli ediyorsunuz her seferinde

ulan yorumları okuyunca city ile maç yapacaz sanırsın. tamam formaları benziyor da bjknın oynadığı genkler malmöler akbilsporu top diye sektirir. GS ne kadar kötü olursa olsun final maçlarını iyi becerir. bu ligimiz için şu aşamada final maçı gibi. yenilirsek iş matematiksel olmasada bitti noktasına gelebilir. bu maçı alırız rahat olun ;)

Forma goygoyu yapmayın beyler. Olumsuz bir şey yok kazanacağız.

normalde bu zulmü işkenceyi izlemem ama hocamın veda maçı onun hatırına izleyeceğim
1544881922198.webp

umudum yok ama alacağımız 3 puan çok değerli olur şampiyonluk konuşmaları tam tersine döner kimseyi şampiyon ilan etmemek lazım iş bizde bitiyor sadece şu 2 maçı kazasız atlatabilsek devre arası yapılan veya yapılamayan transferlerle belli olur herşey..

Geri
Üst Alt