Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.734
- 21.745
- 3.553
Harbi var mı ?
Twitter'da timeline'da akarken gördüm 15-20 dakika kadar önce.
Antu'da da bayram gibi kutluyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi var mı ?
17 maçta 14 galibiyet almıştı zaten iç sahada. Hatta şampiyonluk garantilendikten sonra gelmişti o beraberlikten bazıları. Bu oyun stili özellikle iç sahada Anadolu takımlarına karşı çok etkili.Senin mantigina göre Fenerin sahasinda o zaman kimse sut cekemez. Yok öyle dünya. Erzurum maca cikmadan yenilmis. Golleri nasil yediginin önemi yok. Duran topta Fener'de tutulacak iki adam varsa biri Roman digeri Skrtel'dir. Bombos kafa vurdu 2 oldu. Maca hic hazirlanmadiklari gibi hafta boyunca fark yememek icin titremisler.
Antu'dan biraz fantastik post tasiyalim o halde imkani olan arkadaslar en azindan mobil forum linki falan atsaniz da iki keyfe gelsek
Antuyu ayaginiza getirdim zaten baksana sacma sapan 19/19 gibi seylerle
Espriyi uzakta aramayin
Basaksehir ile aralarinda tam 17 puan fark varken burada Ersun ve sampiyonluk güzellemesi yapanlari Antu'ya falan alalim. Sizin komikliklerinizi cekecek degiliz surada. Fenerliler bile sizin kadar Ersuncu degil. Özdilek bile su Erzurum'la ilk 6 macinda yenilgi almamistir. Süper Lig'de ortalama 5 veya 6 gaz haftasi vardir her hocanin. Önemli olan o gaz haftalarinda normalde yenmesi gerekenleri mi yeniyor yoksa sürpriz puanlari mi aliyor. Erzurum yenmesi gereken bir rakiptir hele kendi sahasinda.
Ersun ne güzel önde bastırıyor, izlerken keyif alıyorum en son ne zaman böyle oynadık diye düşünüyorum aklıma gelmiyor.