STSL 18/19 H:16 | Fenerbahçe 2-2 Erzurumspor | MS | 17 Aralık

Senin mantigina göre Fenerin sahasinda o zaman kimse sut cekemez. Yok öyle dünya. Erzurum maca cikmadan yenilmis. Golleri nasil yediginin önemi yok. Duran topta Fener'de tutulacak iki adam varsa biri Roman digeri Skrtel'dir. Bombos kafa vurdu 2 oldu. Maca hic hazirlanmadiklari gibi hafta boyunca fark yememek icin titremisler.
17 maçta 14 galibiyet almıştı zaten iç sahada. Hatta şampiyonluk garantilendikten sonra gelmişti o beraberlikten bazıları. Bu oyun stili özellikle iç sahada Anadolu takımlarına karşı çok etkili.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antu'dan biraz fantastik post tasiyalim o halde imkani olan arkadaslar en azindan mobil forum linki falan atsaniz da iki keyfe gelsek

Ersun ne güzel önde bastırıyor, izlerken keyif alıyorum en son ne zaman böyle oynadık diye düşünüyorum aklıma gelmiyor.

saka maka bi yana bu maci alirsalar mac basina puan ortalamalari 1 den 1.06 ya yükselmiş oluyor.bu durumda sampi diyebilir miyiz sevgili GsCimbom ahalisi?

Bugünkü maçın ve ersunun tek artısı kümede kalırlar ilk 8e girmeleri çok zor bu önde baskı dediğiniz şeyi karsilarindaki ligin en zayıf takımına yapıyorlar bunu es geçmeyin
Fener fizik olarak en az biz kadar hatta daha kötü ve takımlarında valbuena dışında yaratıcı adam yok ersunun gazı kaç maç gidecek bakalım

Basaksehir ile aralarinda tam 17 puan fark varken burada Ersun ve sampiyonluk güzellemesi yapanlari Antu'ya falan alalim. Sizin komikliklerinizi cekecek degiliz surada. Fenerliler bile sizin kadar Ersuncu degil. Özdilek bile su Erzurum'la ilk 6 macinda yenilgi almamistir. Süper Lig'de ortalama 5 veya 6 gaz haftasi vardir her hocanin. Önemli olan o gaz haftalarinda normalde yenmesi gerekenleri mi yeniyor yoksa sürpriz puanlari mi aliyor. Erzurum yenmesi gereken bir rakiptir hele kendi sahasinda.

Antuyu ayaginiza getirdim zaten baksana sacma sapan 19/19 gibi seylerle

Espriyi uzakta aramayin

Tamam da yani o antuya has spastiklik, fantastik hayal gucu, degisik kullanici adlari vs. olmazsa anlami yok ki

Muhtemelen orada UEFA hesaplari da donmeye baslamistir cunku Zenit'i yenelim yolumuza bakalim hesabi yapiliyordur muhakkak

Süper ligte her takımın teknik direktör değişikliğindeki ilk maçında herkes hırslı olur zaten. O maçıda alırlar şansları iç sahada erzurum gibi en zayıf rakibe gelmeleri. Onun dışında :d

26 puanla Terim için neler neler diyen adamlar küme düşme adayı takımı neredeyse şampiyon yaptı . Terim fbde olsa intahar ederdi herkes herhalde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basaksehir ile aralarinda tam 17 puan fark varken burada Ersun ve sampiyonluk güzellemesi yapanlari Antu'ya falan alalim. Sizin komikliklerinizi cekecek degiliz surada. Fenerliler bile sizin kadar Ersuncu degil. Özdilek bile su Erzurum'la ilk 6 macinda yenilgi almamistir. Süper Lig'de ortalama 5 veya 6 gaz haftasi vardir her hocanin. Önemli olan o gaz haftalarinda normalde yenmesi gerekenleri mi yeniyor yoksa sürpriz puanlari mi aliyor. Erzurum yenmesi gereken bir rakiptir hele kendi sahasinda.

Neden ustune alindin ki Murhan acikcasi derdim seni hedef almak olsa profil resmini gozum bir yerlerden isiriyor muhabbetine girerdim 2018 forumda yilin olayi olarak aday gostermemek icin kendimi zor tuttum

Geri
Üst Alt