STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

2 golü de iyi izleyin defanstan cok ön liberolarin sucu. Ortada ceza sahasina giriyor iki golde de

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maicon'un çok net suçu var bence. Yerini bırakıp öneçıkıyor durduk yere, genelde böyle mallıkları Chedjou ve Dany yapıyordu.

defans ve orta saha yol geçen hanı fernando,mariano,n diaye,maicon miyadı doldu yolcu edilmeli derken herkes giydiriyordu bana, takımı brezilya ve afrika grubuyla doldurursan olacağı bu eren zaten kornerlerde kafaya çıkma yerine faul yapmaktan başka icraatı yok bu maç berabere bitmez ya sivas ya biz kazanırız

Çok berbat bir takımız. Kadro olarak değil ama oyun olarak.

Serdar'a yazsın puan kaybını, gavat herif su içse hastalanıyor

Bir de bu arkadan top çıkaramama işi komik bir hale gelmeye başladı bizde. Bu kadar kötüsü ligde yoktur yahu.

2 tane atmamız lazım bu savunma hattı en az 1 tane daha yer çünkü.

Terim bitmiş resmen ben böyle berbat defans ve ortasaha savunması görmemiştim.

devre arası yeni td ile girersek bu takım şampiyon olur. belliki çalışmıyorlar. MAn city ol istersen, çalışmadıktan sonra madara olursun. bizimkilerin çalışmadığı belli

Evet Ozan hatasiz degil ama Maicon ve Mariano açıkları icin cabaliyor cocuk,Fernando aşırı kotu, bu adamlara ne.oldu bilmiyorum eme Brezilya cetesi gitmeli Melo gelse iki tane Fernando gibi oynar dusunsenize Melo & Ndiaye muhteşem olurdu

Ben ön liberoda adam yiyen birini istiyorum arkadaş...Fernando hiçbir işe yaramıyor.

Bu nedir ya senelerdir emekli futbolculara şov yaptırıyoruz.
Önce antalyadayken eto o şow yapardı.
Geçen sene başakşehirli adebayor.
Bugünde sivaslı robinho.
Kac yildir bi savunma oturtamadık.

Bu arada robinho nun gol sevinclerine uyuz oldum.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt