STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Sinan alanya'yı sever.
75 gibi yunan'ı oyuna sokarız maç kilitlenirse.

Bizim seri yapmamıza bakar hersey.
Gecelim basaksehiri
3 senedir izliyoruz bu filmi

Bu sene işler o kadar kolay olmayacak visca gözü iyice karartmış kaç tane maç aldı tek başına... Her sıkıştıklarında adam şapkadan tavşan çıkarıyor... Bizim kadro kağıt üstünde şampiyon olacak kadro açık ara ama daha takım 1 maça çıkmış değil renktaş.. Umarım haklı çıkarsın ama ben zor bir 2.yarı olacağı kanaatindeyim

Bu sene işler o kadar kolay olmayacak visca gözü iyice karartmış kaç tane maç aldı tek başına... Her sıkıştıklarında adam şapkadan tavşan çıkarıyor... Bizim kadro kağıt üstünde şampiyon olacak kadro açık ara ama daha takım 1 maça çıkmış değil renktaş.. Umarım haklı çıkarsın ama ben zor bir 2.yarı olacağı kanaatindeyim

Müsterih olunuz
Bu kadro en kötü 2.olur önümüzde ki sene yine şampiyon olur.
Uefa avrupa ligi ve Türkiye Kupası bu sene için hedeflerimizde üst noktada

Sergen takımını iyi hazırlamıltır maça ama ne olursa olsun kazanmalıyız. Bu maçı kazandıktan sonra o ivmeyle akar gideriz

Mitro hazır gelmiştir. Oynayabilir duruma göre Sinan'ı sokarız. Ama muhakkak surette kazanmak zorundayız.

Çok ciddiye almamız gereken bir maç ancak geçen haftaki deplasman kadar zor olacağını zannetmiyorum. İyi bir hava yakalamışken Alanya'yı üçleyelim.
Mitronun ilk 11 de başlayacağını ben de düşünmüyorum.

Duruma göre ikinci yarı yada 75 de filan girer bencede mitroğlu. Bu önümüzdeki iki haftayı geçelim takım oturur

Sıkıntılı bir transfer sürecinden sonra geldik kritik öneme sahip maça. Bu maçta puan kaybedersek tam değil ama neredeyse transferlerin de bir önemi kalmayacak.

Diagne cezalı, Kostas'ın da maç eksiği var. Takımla beraber hiç top oynamadı, muhtemelen kadroya girse de yedek başlar. En çok aklıma takılansa stoperlerin kimler olacağı. Marcao Semih, Marcao Maicon, Marcao Luyindama mı? Muhtemelen Marcao Maicon olacaktır diye düşünüyorum. Luyindama ancak yedek olur hatta bu hafta kadroya bile alınmayabilir, eleman daha yeni geldi. İlk golü yemeyelim de maç 0-0 gittiği sürece 90. dakikada bile gol umudum olur.

Bir şekilde galip gelirsek sonrasında Başakşehir'in Aksihasar'da puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Fark 4'e inerse 22. haftadaki Antalya - Başakşehir maçı çok kritik olur, tabi arada Trabzonspor'u yendiğimiz kabul ediyorum. Aynı hafta biz de Kasımpaşa deplasmanına gideceğiz.

Müsterih olunuz
Bu kadro en kötü 2.olur önümüzde ki sene yine şampiyon olur.
Uefa avrupa ligi ve Türkiye Kupası bu sene için hedeflerimizde üst noktada
Aynen öyle,ilk iki sıra garanti.Bizim için ligin hiçbir önemi yok.Bizim için sadece avrupaya açılan kapı.Hedef uefa kupası olmalı.

sergen geldikten sonra daha dirençli bir alanya olsa da bizim takım ivmeyi yakaladığında önünde durması çok zor bir ekip.Hem üst üste kazanılan maçlar hem camiayı sevindiren transfer gelişmeleri motivasyonu zirveye çıkarmış durumda.Yani uzun lafın kısası çekeceğiz emaneti........ adaleti.

Bu maci atlatirsak kimse kusura bakmayacak artik basar geceriz. Bizim winnerligimiz kimsede yok. Hele götu boklu basakcity hic umutlanmasin

hoca semih çöpünü sahaya cıkarırsa cok kötü olur alanyanın hücum hattı içinden geçer.

Geri
Üst Alt