STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Iki takimda 3.bolgede zayif
Luyindima ya pek iş dusmedi ilk yari
Yedikleri gol de freekickten geldi
Banega muthis atti

45dakikalik izlenimim

-ayagi marcao iyi olmasa bile kötü degil idare eder
-hava toplarinda iyi melo gibi her kornerde kafayi vuran o oluyor
-Gelmeden önce ağır demislerdi ama hizi iyi bence stsl icin fazla bile

Son olarak fizigi cidden iyi
Ligdeki forvetleri cerez niyetine yer adamin vucudu muthis :D

Atletik adam yavaş olmaz zaten , artık omuzla düşecek stoperler yok şükür :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maça bu 11 ile başlayacağımızı düşünüyorum. Luyindama 11 başlamaz bence.
lineup.webp

Hoca semihin eskisi gibi bir çöp olduğunu Bolu maçında anlamıştır diye umuyorum

Hayal kurmayin yahu zor değil dediginiz takimlarin çoğu bizden ondeler çoğu açıdan
Şampiyon olan takımın aldığı geliri kimse almıyor
2.lik bizim ligte sadece züğürt tesellisi fenerliler bile sevinmez 8jkliler vs sevinir anca
Yada eplnin tottenhami arsenali sevinir 2.lige
Hocam hayal kurmayla alakası yok doğru kadro kurulursa CL elemelerini geçmek hiç de zor değil bizim için yeni kurallarla. Artık öyle Arsenal falan gelmiyor fener mesela çekebileceği en zor rakiple eşleşti o da Benfica. Şampiyon olan takım kadar almıyor ama ciddi bi gelir CL sonuçta.

Evet şampiyonluk dışındaki her sonuç bizim için hüsran ama 2.lik de önemli yani..

Semihte oynasa Sinanda oynasa kazanacağız ama Luyi-Mitro ikilisini görmek isterim

Djalma, Fernandes ve benim cok begendigim Efecan acayip formda son dönemde. Cok zor mac olacagini düsünüyorum ama Sergen 0-0'a kilitleyip 1 gol atip yatmak isteyecektir. Yüksek ihtimalle kazandiklari toplarda üstte belirttigim üclü ile pozisyon yaratmaya calisacaklar. Dagilmis bir Ankaragücü'ne karsi bile sadece 2 gol atabildiklerini belirtelim. Etkili isimleri var ama son vuruslarda ve paslarda beceriksizlikleri tutuyor cogu zaman.

Fernando ve Ndiaye'nin cok formda olmasi lazim, merkezde saglam olmaliyiz. Kaptirdigimiz toplarda cabuk dönmeliyiz, Onyekuru ve Feghouli bazen destek vermiyor savunmaya. Bunlara dikkat edersek iyi olur.

Ayrica erken gol bulmamiz süper olur. Topu biraz Alanya'ya verip dinlene dinlene oynayabiliriz. Onyekuru'yla yakalayacagimiz bir kontra atak ile fisi cekebiliriz. %70 topla oynayip yorulursak gol bulamayiz. Oyunun kontrolünü kaybetmemeliyiz.

Junior Fernandesi kitlemek lazım,geçen yıl fena atmıştı bize.Onu kitledik mi kolay kolay gol yemeyiz

Kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum. 1-0 olsun bizim olsun modundayım. Bu maçta özellikle Mitroglou'nun neler yapabileceğini merak ediyorum. Luyindama'yı oynatır mı bilmiyorum ama umarım Marcao ile çok iyi bir ikili olurlar.

He ya demeseydin onu , stoper demeye bin şahit lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bildigimiz ayni ciliz semih iste. prag'da bile kadroya giremeyen bir "stoper".

ahmet kiyasla daha fazla stoper sayilabilir bazi hususlarda

o da tam bir facia gerci al birini vur ötekine

Galatasarayımıza kavuşma günü geldi çattı Kötü başlayan transfer döneminin son 2 günü harika geçti. Diagne ve Mitroglou gibi üst düzey 2 forvet ve Marcaonun yanına Luyindama gibi azman bir stoper geldi Şimdi artık maçlara konsantre olma zamanı. Kazasız belasız bu kadroyla herkesin üstünden geçeriz. Rakip Alanya. Sergen Yalçın özel olarak saldıracaktır. Ama bizimde cezayı kesecek çok önemli silahlarımız var başta Feghouli, Mitroglou ve Onyekuru gibi.
Haydi Galatasarayım acımak yok

#BugünGünlerdenGALATASARAY #Matchday #RakipAlanya #Hedef22 #FatihinAslanları

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt