STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

O golü yememesi lazım, eskisi gibi değil lakin şu ilk yarı için son kızacağım adam Muslera'dır. Bu nasıl leş gibi bir futboldur lan? Muslera mı böyle leş gibi oynayın mücadele etmeyin diyor? Bu kadar baskı yer ve cevap veremezsen en kötü birinin kıçına başına çarpar saçma sapan bir gol yer geriye düşersin. Yeni transferleri izleyelim diye heyecanla maçı açtım, açtığıma açacağıma pişman oldum.

Hani İtalyan kondisyoner işi mi bıraktı ne oldu? Göztepe maçındaki mücadele hırs istek nerede? Koskoca Galatasaray ilk yarıda sürklase oldu.

Maç böyle biterse Başak şampiyon olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bölgede topu tutamadigimiz gibi aynı bölgede inanılmaz top kaybımız var, n diaye resmen yokları oynuyor, feghuli belhanda onyekuru ise anca vasat. Omerden çok korkuyodum ama alakasız bi gol yedik defans hatası olmadan.
Muslera daha konsantre lütfen.

adama topu veremiyoruz

Belhanda ve Feghouli hic bir zaman bu takımın oyuncuyu olamayacaklar. Bu kadar vurdumduymaz nasıl olabiliyorlar ya.Resmen orta sahamız yok. Forvet aldık ama orta saha da en az forvet kadar onemliydi. Çok yazık.

Ceyhun 32373 faul yaptı kart yemedi, o keltos efe midir nedir kartsız bitirdi, orta sahaya top getirdigimizde direk faule oynuyorlar böyle olunca.. hakem baskıya destek oluyor , sahada dövüş var resmen top oynanamıyor.. hadi biz iyi degilizde hakemin de etkisi çok fazla şu skorda..

Gecen sezon da ayni sikintilari yasadik

Deplasmanda belhanda-ndiaye-Fernando orta sahasi olmuyor

Donk-Fernando oynamak daha dengeli olur,gecen sezon deplasman sorununu son haftalarda bu sekilde cözdük zaten

boşuna pas yapıyoruz. bu köpeklere karşı uzun pasla oynanmalı. çünkü iki 8 numaramız da dikine pas konusunda çok yeteneksiz

Alanya doping mi alıyor, teşvik mi alıyor napıyorsa hayatının maçını oynuyor. Hele Efecan hırbosunu izlerken ben bunaldım burda.

Aga nedir bu yangın bir sakin olun adamlar tüm pillerini harcadılar neredeyse ilk yarı,hakem de sertliğe müsade ettiği için pek bir şey yapamadık ama 90 dakika böyle oynayamazlar,döner bu maç.

İç sahada olsa şu maç 2-0 falan kazanıyor olurduk. Deplasman olunca bu takımlara ne oluyor anlamış değilim.

Çok gaza gelmeyin iki transferle takım toparlanmaz demiştim. Bu takımın ortasaha ve kanat oyuncularının komple değişmesi lazım

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kahve ağzı ile ne konuşuyorsunuz futbol ulemalari. Alanya 5 maçtır taş gibi takım olmuş TS, başakşehir elinden kacirdilar. Dün gelen adamlara laf söylüyorsunuz. B

Geri
Üst Alt