Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
ben biraz daha konuşursam sülalesine sövecem yakışık almayacakİyidir hoştur da bıktırdı artık cidden. Sürekli top sektiriyor öne çıkıyor gol yiyor. Bu kadar maaşa bu performans korkunç.
Uğur İz ·
ben biraz daha konuşursam sülalesine sövecem yakışık almayacakİyidir hoştur da bıktırdı artık cidden. Sürekli top sektiriyor öne çıkıyor gol yiyor. Bu kadar maaşa bu performans korkunç.
5 maç yese bence bizim için daha faydalı olacaktır.Fernando son dakika bir sari daha yese, cezasini kupada bitirmezmiydi?
sizden de bir şey kaçmıyor doğrusuBerkay,yine avatar değiştirmişsin?
Sacmalama maci izledin mi 8-0 yenecek kadar oynasak bile kazanamayabilirdik su hakemle
izledim hakem bok gibiydi ama biz de sindik durduk. top falan oynamadık. Maçlar sahada kazanılıyor dediğim bu kimse kucağını açıp beklemiyor 3 puan alalım diye. 2 transferle havaya giriyoruz hemen.
Bu maça 1 puan iyidir. Alanya maçlarını izlemeni öneririm.
Biz bjk ts ve Başakı içerde yenersek şampiyonuz. Sene sonu görürüz.Alanya'yı biliyorum izliyorum zaten ama şampiyonluğa oynuyorsan 6 p gerideysen alacan bu maçı tam taraftar gaza gelmiş geçmişi herkes unutmaya hazır 1 maça alacan çok değil 1 ama sonuç ne zar zor alınan 1 puan.
şurda kalmış 14 maç 8 puanın erimesi pek mümkün değil zaten hakemler de bırakmıyor koz verdik üstüne ellerine.
Hayati derecede bi maç..
Yeni transferlerimizin ivme kazanması için 3-4 maç gerek..
Şu siyasetsporu maçları dikkatle izlenmeli..
Proje takımının her hareketi kaçırılmamalı..
Muhtemelen fark 8'e çıkacak bu hafta ama o puan farkı eriye eriye bitecek solukları yetmeyecek
Bazen öyle bişey olur kiAlanya'yı biliyorum izliyorum zaten ama şampiyonluğa oynuyorsan 6 p gerideysen alacan bu maçı tam taraftar gaza gelmiş geçmişi herkes unutmaya hazır 1 maça alacan çok değil 1 ama sonuç ne zar zor alınan 1 puan.
şurda kalmış 14 maç 8 puanın erimesi pek mümkün değil zaten hakemler de bırakmıyor koz verdik üstüne ellerine.
8 olduğu anda şampiyonlar diyebiliriz hocam ne soluğundan bahsediyorsun. 6'nın üstüne çıkmamalı fark sezon sonuna kadar.