STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Şu son dk'lardaki çirkefliği kimden öğrendi lan bu alanya, hele hele kaleciyle çarpışıp faul veren hakeme ne demeli.

Akhisar kafada ligi bitirmediyse maçı asılacaktır. Akhisar ın Beşiktaş deplasmanında bu sezon nasıl oynadığını açın izleyin.

Genel olarak stoper uyumu zordur arkadaşlar onu da söyleyeyim marcao beklenden fazlasını verecek gibi luyindama da ben ışık gördüm ama zamana ihtiyacı var. Bizim bir de forvet eksikliğimiz bariz var ama sene başından beri net bir hücum planımız yok hoca buna bir çare bulmalı. Enseyi karatmaya da gerek yok daha uzun bir maraton var sonucunu iyi bitirirsek bu kaybı hatırlamayız bile.

Sacmalama maci izledin mi 8-0 yenecek kadar oynasak bile kazanamayabilirdik su hakemle

izledim hakem bok gibiydi ama biz de sindik durduk. top falan oynamadık. Maçlar sahada kazanılıyor dediğim bu kimse kucağını açıp beklemiyor 3 puan alalım diye. 2 transferle havaya giriyoruz hemen.

Oğlum bunlar hiç korkmuyormu ,takımı için canını veren insanlar var ben korkuyorum linç edilecekler diye kaos çıkacak lan

Hakemle ilgili pek konuşmak bize bişey katmıyor malesef ancak bugün 4 dk uzatma verdi 1 dk sı alanyalıların yatmasıyla oynanmadı bile o 1 dakikayı oynatmadan bitirdi ve Alanyalıların sert oynamasına daha doğrusu boks ve karete yapmasına müsaade etti. Ama konuştuğumuzla kalıyoruz işte bişey değişmiyor biz her maç hakem payı bırakıp 3 gol atmalıyız ki kazanalım.

Bu maça 1 puan iyidir. Alanya maçlarını izlemeni öneririm.

Alanya'yı biliyorum izliyorum zaten ama şampiyonluğa oynuyorsan 6 p gerideysen alacan bu maçı tam taraftar gaza gelmiş geçmişi herkes unutmaya hazır 1 maça alacan çok değil 1 ama sonuç ne zar zor alınan 1 puan.

şurda kalmış 14 maç 8 puanın erimesi pek mümkün değil zaten hakemler de bırakmıyor koz verdik üstüne ellerine.

Ben hala faullerde kaldım adamlar döve döve top oynamamızı engelledi burada fatih hocaya diyecek bir şey yok açıkcası.

Alanya'yı biliyorum izliyorum zaten ama şampiyonluğa oynuyorsan 6 p gerideysen alacan bu maçı tam taraftar gaza gelmiş geçmişi herkes unutmaya hazır 1 maça alacan çok değil 1 ama sonuç ne zar zor alınan 1 puan.

şurda kalmış 14 maç 8 puanın erimesi pek mümkün değil zaten hakemler de bırakmıyor koz verdik üstüne ellerine.
Biz bjk ts ve Başakı içerde yenersek şampiyonuz. Sene sonu görürüz.

Onyekuru, Linnes, Ndiaye, Feghouli ve Belhanda aynı anda berbat bir ilk yarı oynadı.

İkinci yarı sadece Belhanda iyiydi. Feghouli de 5-10 dakika kıpırdadı o kadar. Geri kalan yine kötü olunca bu sonuç normal.

Muslera'ya artık yorum yapmıyorum. Senede 3.6 Milyon Euro alıyor 4 senedir yenilmemesi gereken golleri yiyor. İyice vasatlaştı. Şu performans ile en fazla 1.5 alması lazım.

Takımda diğer oyuncularımız kötüydü.

Yeni transferlerin ilk maçı. Marcao hariç. O zaten iyiydi.

Ayrıca hocanın hastası var. Babası yoğun bakımdaymış. Acil şifalar diliyorum.

Sanırım fatih hocada konsantre değildi, babası rahatsızlanmış adanaya gitmiş maç öncesi. Allah şifa versin ama durumu ağırmış. Bu durumda konsantrasyon sorunu olmustur, kulübede olması bile mucize

Hayati derecede bi maç..

Yeni transferlerimizin ivme kazanması için 3-4 maç gerek..

Şu siyasetsporu maçları dikkatle izlenmeli..

Proje takımının her hareketi kaçırılmamalı..

Muhtemelen fark 8'e çıkacak bu hafta ama o puan farkı eriye eriye bitecek solukları yetmeyecek

Dediklerimin arkasındayım..

TS maçı ile beraber ivme yakalayacağız..

Bazen öyle bişey olur ki
Allah da kötülerin oyununu bozar bakınız-2006,2012,2018(Sivas’la 1-1 berabere kalmaları)
Yönetimde ceza alması çok da önemli olmayan birileri açıklama yapmalı..
Haydar denen gavat marcao ya gidiyo marcaoda elini itince sarı kart görüyo.Bu nasıl sarı kart??

Geri
Üst Alt