STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Deplasman takımı değiliz.Bunun iki sebebi var.1. olarak Belhanda,Fernando,Feghouli dahil olmak üzere en ufak sertlikte oyundan düşen bir takımımız var.2. olarak ise deplasmanda bir oyun planımız ya da kurgumuz yok.Ya press yapalım ya da alanı savunalım.Biz ikisini de yapamadık.Bunun en büyük sebebi ortasaha adı altında maaş alan krampon giymiş turist arkadaşlardır.Geride Van Dijk Ramos olsa farklı olmazdı.Her oyuncu tek bir direnç görmeden kalemize geldi.Sinirim hâlâ geçmedi.Maç gerginliği ile kalbini kırdığım kimse varsa kusuruma bakmasın.

Ya hemen klişe ile gelmeyin,kotuyse elestiri yapacagiz tabi,zapata degil Taffarel,Simovic,Mondragon ve onceki yillardaki Muslera ile karsilastiriyoruz kendisini. O gol yenmez abicim
Klişe değil arkadaşım o adam bilerek mi vurdu sence? Bilerek vuran adamın ayağı o kadar yukarı kalkmaz. Muslera önde yakalandı ne yapsın adam ışınlanmayı mı icat etsin?

Sampiyonluk gitti gibi soylemler Galatasaraya yakismiyor. Daha cok yol var ve henuz mayis ayinda degiliz!

Stoperleri beğenen sadece ben miyim? Bu maç 1-1 bittiyse iki stoperin ellerinden öperim.

Ilk ciddi pres yapan takıma boyun eğdik.
Avrupa baska seviye duman ederler orda.
Alanya sadece gönülden hırsla oynadı, sergende iyi gazlamıs bunları. Bu macın hakkı beraberlikti diyebiliriz.

Hayal kırıklıgı var neden var hic olmadı mücadele bekliyordum. Tamam 20-30 dk pres yersinde macın tamamı oyunda bu kadar etkisiz kalıyorsan hayal kırıklıgı oluyo iste. Sen trabzon macına 50 bin kisi cekiceksen simdi 40 bin anca gelir. Umut vermek önemli.

Bu beraberlik yüzünden fb ile kadıköydeki maçta berabere kalma şansımız yok yenmemiz lazım.

Davala: "Hakeme de bir parantez açmak istiyorum. 4 dakika uzatma verdi. En az 6-7 dakika uzatma vermesi gerekiyordu ve 3 dakika 40. saniyede maçı bitirdi. Bilmiyorum artık acelesi mi vardı?"

Alanya sadece gönülden hırsla oynadı, sergende iyi gazlamıs bunları. Bu macın hakkı beraberlikti diyebiliriz.

Hayal kırıklıgı var neden var hic olmadı mücadele bekliyordum. Tamam 20-30 dk pres yersinde macın tamamı oyunda bu kadar etkisiz kalıyorsan hayal kırıklıgı oluyo iste. Sen trabzon macına 50 bin kisi cekiceksen simdi 40 bin anca gelir. Umut vermek önemli.

Buna da gıcık oluyorum. Şampiyonluk kadar ikincilik önemli. Şampiyonlar ligine gidebiliriz. O stadı doldurmak lazım. Ben her türlü statta olacağım.

Tam mitroglu iş yapacaktı ki sinan'i soktular. İlk yari adama top veren olmadi.

17de 17 yapacak değiliz. ben göztepe ve alanya maçlarına 4 puan yazmıstım oldu. ipler bizim elimizde değil arkadaşlar. illa puan kaybedecektik. alanya ciddi formda. hatırlayan başak ile berabere kaldılar ama galibiyeti kaçırmışlardı.

Kadıköy'de aynı senaryo olucak iste. Presle baslayacaklar. Şu alanyanın presini kaldıramıyosan o baskıdan nasıl cıkıcan. Cok kırılgan takım. Şu takıma 2 transfer yapıyosun yine acık bir sürü yer kalıyo. Bu kadar yumusak oyuncular Galatasaray tarihinde yer alamaz bence.

Avrupayla niye kıyaslıyorsun ki Avrupa farklıysa Avrupada oynayan Galatasaray da bir farklı oluyor. Belhanda vs bu adamları Alanya deplasmanında hırslandırmak mı kolay yoksa bir Cl maçına mı?

Totalde iki deplasman maçı,4 puan kötü değil.Ancak oynanan oyun berbat.Gecen hafta en azından mücadele ederek, şans da yardım etti kazandık.Bu hafta şans yardım etmedi, kazanamadık.Belki Başakşehir yenilir,bir puan kazanç olur.

Mariano ve Linnes cok geride oynadi, neredeyse hic bindirmediler. Orta saha desen berbat, Fernando cok cok kotu, Ndiaye geldi geleli 2 tane iyi mac cikardi, birisi Lokomotiv maci digeri Sivas maci. Belhanda ikinci yari biraz top oynadi okadar.

Trabzon macini yensek bile cikacagimiz ilk deplasman macinda bu orta saha ile yine sıkıntı yasayacagiz.

Avrupayla niye kıyaslıyorsun ki Avrupa farklıysa Avrupada oynayan Galatasaray da bir farklı oluyor. Belhanda vs bu adamları Alanya deplasmanında hırslandırmak mı kolay yoksa bir Cl maçına mı?
Cl macıda aynı degisen bir oyun görmedim ben.
Presi kaldıramıyo takım, bu sorunu cözemezsek zor deplasmanlarda dağılırız

Kadıköy'de aynı senaryo olucak iste. Presle baslayacaklar. Şu alanyanın presini kaldıramıyosan o baskıdan nasıl cıkıcan. Cok kırılgan takım. Şu takıma 2 transfer yapıyosun yine acık bir sürü yer kalıyo. Bu kadar yumusak oyuncular Galatasaray tarihinde yer alamaz bence.

Kadıköy'de yine yenileceğiz. O maça pek ümit bağlamayalım. Fener'in durumundan bağımsız diyorum bunu. Zaten ekseriyetle yeniliyoruz orada. Beraberlik ise kazanç olur.

Ama o maçtan önce Fener'in Başak'a bir çelme takabileceğini düşünüyorum. Biraz toparlamışken gidip o maçta patlamazlar umarım. Geçen sene olduğu gibi yenerlerse şahane olur.

Takıma gelirsek yaz döneminde orta sahayı güncellemek şart. Top yapamıyorsan, siniyorsan büyük takım olamazsın.

------------------------------------------Muslera----------------------------------------

Mariano---------------Luyındama--------------------Marcao--------------Nagatomo

-------------------------Fernando----------------------Nadiaye----------------------------

Feghouli--------------------------------Belhanda----------------------------Emre Akbaba

-------------------------------------------Diagne-------------------------------------------

Acilen Emre akbaba nın takıma dönmesi gerek..

Bugün ki maça bakınca, 1 puan gayet iyi. Kaybetmeye çok yakındık. Eğer başak 3 puan alamaz ise çok önemli bir virajı atlatmış olacağız.

Geri
Üst Alt