STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Başakşehirin Erzurum ve Antalya ile oynayacağı maçlardan en az birinde puan kaybı bekliyorum.

Muslera
Mariano Marcao Luyindama Yuto
Donk Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne

Bundan daha iyi çıkabilecek kadromuz yok...​

Marianoda durum ne? Bi aciklamada olmadi sanirim.
Ts basip gececez. 3-0 geciyor icimden insAllah. 4-5 mac seri yapmamiz lazim. Önumuzdeki 5 macta buna uygun, bi erzurum deplasmanindan tirsiyorum

Puan farkının 5 ten yukarı olmaması lazım. Biz yendikten sonra 2 ye inerse başak ın tek puan kaybına bakıyor olay. Bu hafta biz yenip bu puştlar yenilseydi herşey bambaşka olabilirdi. Ama uzun adam saolsun noktayı koydu zaten kendi ağzıyla bile dedi Türk futboluna 4 büyük lafını kaldırmak için bu takımı kurduk dedi açıkça.

4D8F7199-7508-4C06-97BF-6B4E5F40012A.gif

Kral’In Golü var. (y)

Trabzon'da

Uğurcan
Novak
Onazi
Sosa

sakat durumda. İkisi kesin yok. Uğurcan ile Sosa'da büyük ihtimal yoklar.

Yusuf, Abdülkadir, Nwakaeme ve Rodallega iyi durumdalar. Bunlara önlem alabilirsek maçı alma şansımız yüksek. Zor maç olacak yine de.

BAL'de oynanan bir saha ile süper ligde bir maç oynanan sahanin büyüklügü ayni midir bilen var mi?

Trabzonsporda transfer yasağı vardı. Çok dar bir kadroyla mücadele ediyorlar. Ben de merak ediyorum ne olacak

belhanda feghouliden daha hizli oyuncu oldugu icin kanatta belhanda oynamali. merkezde oynayinca rakibe asist yapip duruyor kanatta deli dana gibi kosturmasi daha iyidir yine. feghouli de serbest oynasin ortada istedigi gibi. ikiside yaz dönemi satilmali gerci, lig bitti bitiyor ama 2.olalim.

Ben hala ümidimi kesmedim Galatasaray taraftarına ümidi kesmek hele hele ki başakşehir gibi itici bir takıma şampiyonluğu bırakmak bana koyar renktaşlarım. Bence Trabzon maçıyla başlayıp önümüzdeki 5 maçı da kazanırsak hala şampiyonluk şansımız var, neticede ManCity veya Barça ile yarışmıyoruz tüm takım Visca 'nın ayağına bakan bir başakşehir 'den bahsediyoruz bu gün bu adamlar hala zirvede ise onların çok iyi oldukları için değil bizim beceriksizliğimiz

*Mesela kendi evlerinde bu adamları yenebilirdik çok zorlandığımız bir maç olmadı, Eren o topu içeri atabilse 3 puan gelmişti
*Mesela peş peşe evimizde öne geçtiğimiz halde rakibimizi maça ortak ettiğimiz puanları paylaştığımız bursa-fener-rize ve konya maçları var 8 puan bıraktık biz bu 4 maçta
*Mesela peş peşe 2 hafta akhisar 'a ve trabzon'a mağlup olduk 6 puanımız kaldı bu maçlarda

başakşehir 'in çok iyi olduğu için değil biz saçma sapan puan kayıpları yaptığımız için bu haldeyiz, yeter ki biz Galatasaray gibi oynayalım bakın 5'te 5 yapalım sonrasında dönüp bakalım bu günden çok daha iyi bir konumda olacağız

Ilk yarinin hesabini soralim

Taraftar umarim stadi doldurur

açıkçası reisimizin açıklamasından sonra %10 larda olan umudum tamamıyle bitti.

şampiyonluk işi bitti ama bu şerefsizleri paramparça etmeliyiz arenada hem futbol olarak hem de skor olarak lig gitti bari tek tek intikam kovalayalım

Geri
Üst Alt