- 26 Ocak 2013
- 24.973
- 16.601
- 1.768
8-9 puan mı? Oh my Allah.yok bu sefer girdiğimiz süreç farklı.erzurumdan sürpriz beklediğim gibi bunun dısında bi 5 haftalık periyotta basaksehirin canlı cıkma ihtimali düşük.o arada net 8-9 puan kaybı bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8-9 puan mı? Oh my Allah.yok bu sefer girdiğimiz süreç farklı.erzurumdan sürpriz beklediğim gibi bunun dısında bi 5 haftalık periyotta basaksehirin canlı cıkma ihtimali düşük.o arada net 8-9 puan kaybı bekliyorum
Belhanda nin kanatta ne isi var? Orta da bile rezilİsmail cipe
Mariano luyi marcao nagatomo
Donk ndiaye
Belhanda feghuli onyekuru
Diagne
Muslerayı sildim belkide şampiyonlugu verdi ,layakayit hareketler artti.
Pazar 19Bu macin gününü neden aciklamadi godugumun tefefesi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet orta sahadan aşırtma gol yedi kaledekibazı oyuncuların maiconun gidişine tavır yaptıkları söyleniyor.. böyle bir durum oldu mu alanya maçında?
bazı oyuncuların maiconun gidişine tavır yaptıkları söyleniyor.. böyle bir durum oldu mu alanya maçında?
evet orta sahadan aşırtma gol yedi kaledeki
Geçen sezona bakarsak biz şampiyonluğu bu sezon kötü iç saha performansıyla vermiş olacağız.
Geçen sezon iç saha performansı 17 maç 17 galibiyet = 51 puan almışız.
taraftarla alakası yok o olayların pek. baroslu melolu eboeli kadroda 3 1 yenmişti. oleyin kralı çekildi o maçta. ama 3-3 olmadıEvimizde paf takımını çıkartsan seyircinin gazıyla yenemeyeceğimiz takım yok da önemli olan deplasman maçlarını kazanmak. Gerçi, sezonun ilk yarısındaki Fener ve Rize maçlarında 2-0 öne geçmişken futbol cahili taraftarların tribünlerde oley oley çekip gevşemeye başlamasından sonra maçlar 2-2'ye gelmişti ve 4 puan kaybetmiştik ama bu maçta bunun olacağını pek zannetmiyorum.