Can Muric
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2015
- 3.872
- 5.405
- 1.458
siz mayısı bekleyin
başak nisanda şampiyon
QUOTE="Ünsal Vardar, post: 10598718, member: 18130"]reise olacak herhangi bir hakarette
kendinizi savcıda bulursunuz[/QUOTE]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz mayısı bekleyin
başak nisanda şampiyon
Nerdeydinkazanıcaz inşallah
QUOTE="Ünsal Vardar, post: 10598718, member: 18130"]reise olacak herhangi bir hakarette
kendinizi savcıda bulursunuz
foruma giremedim bozuktu.iyki de girmedim.cehennem gibi bi haftasonuydu.belhanda,boffin,hüseyin göçer,göztepe ve joreme hangisini sövecektikNerdeydin
İnşallah Çipe oynar. Yoksa 0-1 olarak başlayacağımız kesin maça.
VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
önce erzurum puan alsın daFark atıcaz moral bulucaz buda burda kalsın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi birini hatırlayayım. Çok fazla yediydik.Yedigimiz kufurleri hatirliyor musun
önce erzurum puan alsın da
yok bu sefer girdiğimiz süreç farklı.erzurumdan sürpriz beklediğim gibi bunun dısında bi 5 haftalık periyotta basaksehirin canlı cıkma ihtimali düşük.o arada net 8-9 puan kaybı bekliyorumErzurum mutlak yenmesi lazım kümede kalmak için ama zor . Böyle takımlar bize karşı aslan kesiliyor anlam veremiyorum .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok bu sefer girdiğimiz süreç farklı.erzurumdan sürpriz beklediğim gibi bunun dısında bi 5 haftalık periyotta basaksehirin canlı cıkma ihtimali düşük.o arada net 8-9 puan kaybı bekliyorum
Yok mu yildonumu dogum gunu vsuruguay vatandaşına özel önlem almamız lazım maçı kazanmak istiyosak
kredisi sonsuz maaşına zam yapılıp sözleşmesi uzatılmalıYok mu yildonumu dogum gunu vs
Izin verelim de bir maci rahat izleyelim