STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

siz mayısı bekleyin
başak nisanda şampiyon

QUOTE="Ünsal Vardar, post: 10598718, member: 18130"]reise olacak herhangi bir hakarette
kendinizi savcıda bulursunuz[/QUOTE]

SlUPWTz.gif

Transfer cezalısı olan üstelik eksik trabzonu eze eze yenemeyecekse bu kadro zaten Galatasaray kadrosunda yer almasınlar. Benim Trabzon maçı 11 'im budur

46086.jpg

*Ben Fernando-Ndiaye ve Muslera 'dan ümidimi kestim tamamen seneye bu adamlarla bir plan yapılmasına, bu adamlarla yola çıkılmasına kesinlikle karşıyım

*Onyekuru zaten kiralık sözleşmesi bittiği gibi dönsün Everton 'a başka takımlarda yapsın bu tek kişilik oyununu

Geçen sezon Donk - Selcuk orta sahası ile tam kadro denebilecek Trabzonu paçavra etmiştik Arenada ben çok rahatım bu maçla ilgili bu sezon şartlar daha olumlu. O defans hattını parçalayacak güçteyiz ön hattımızı savunamazlar.

Puan kaybının üzüntüsüyle şampiyonluk gitti falan desem de gsden vazgeçilmiyor bu maçı alırsak önümüz açık ve alacağız.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Japon
Donk Ndiaye
Feghouli Belhanda Yunus
Diagne

Fark atıcaz moral bulucaz buda burda kalsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erzurum mutlak yenmesi lazım kümede kalmak için ama zor . Böyle takımlar bize karşı aslan kesiliyor anlam veremiyorum .

yok bu sefer girdiğimiz süreç farklı.erzurumdan sürpriz beklediğim gibi bunun dısında bi 5 haftalık periyotta basaksehirin canlı cıkma ihtimali düşük.o arada net 8-9 puan kaybı bekliyorum

yok bu sefer girdiğimiz süreç farklı.erzurumdan sürpriz beklediğim gibi bunun dısında bi 5 haftalık periyotta basaksehirin canlı cıkma ihtimali düşük.o arada net 8-9 puan kaybı bekliyorum

2 maç üst üste kaybetseler fena olmaz

uruguay vatandaşına özel önlem almamız lazım maçı kazanmak istiyosak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt