STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Takimi ben begenmedim. Sampiyon olacak bir takim yoktu sahada. Kafasi kopmus tavuk gibi saga sola kosan oyuncu grubu vardi. Trabzonun verilmeyen penaltisi falan gectim. Su trabzon takimina bu taraftar onunde 5 tane atmiyorsan sikinti cok buyuk.
Bu trabzon takımını çok hafife alıyorsunuz ama ümraniye maçında da izledim çok mücadeleci bi takım.

Hakem süper maç yönetti.
Kim ne derse desin.
En ufak temasa penaltı verilecek olsa her maç 15-20 tane penaltı olur.
O pozisyonda ayaklar havada temas edip yere iniyor.Ne yapsın adam koltuğunun altına mı alsın ayağını?

GALATASARAY TURKIYEDIR. 11 yabanci formasinda turk bayragi amblemi yokmu? Gurur duymak lazim, neymis istiklal marsi okuyacak adam yok, lan sorarim size fener baskette avrupa sampiyonu olunca full yabanci ile oynamadimi?

Yada 10 yil once fener Alex, deivid vesaire yabancilarla oynarken biz 11 turk ile sahaya cikiyorduk. Ozaman neden sustunuz.

Gercekten bu sezon sampiyon olursak, ligin Bayerni oluruz, bunun korkusunu gormuyor degiliz

O imzaladıkları bildiriyi toplu halde kıvırıp üstüne oturun şerefsizler ilk yarı bizi dograrken neredeydiniz

Hamsilerin,çöp oğlu çöp savunmasına kendi sahamızda 3 gol atmayı bu kadar büyütmeyin.
Başta ndiaye olmak üzere ortasahamiz da futbol aklı rezalet
Ayrıca selçuk'a maç başı kazandırma zorunluluğu mu var?
Her maç 5 dakika kala oyuna girip 150 bin lirayi cebe indiriyor.

Bunlar kendi evlerinde başaka yenilmedi mi? Niye zırlıyorlar bukadar anlamiyorum. Sen kendi evinde lideri yensen puan farki 3 gibi bişey olacakti yanlis hatirlamiyorsam, sen git kendi yenil, sonra gel burda zırla.

Ne büyüksün cimbomum şu düşman olan takımları bile aynı safta bize karşı BİRLEŞTİRDİNYA bişi demiyorum.Bunların dertleri adil yönetim değil bu takımların tek dertleri GALATASARAY. bizi hakemler katlederken hakemler hata yapabilir diye bildiriye imza atan takımlar ozaman neredeydiniz? hepiniz şerefsizsiniz

Olm şu aptallara 5-6 atamıyoruz ya kafayı yiyecem ya.Beyni çalışmayan adam gelmiş çanakkaleydi oydu buydu 17-18 yaşındaki adamlarla oynuyoruz diyo gerzek.Ulan ben mi dedim sana 18 yaşındaki adamla oyna diye aptal adam.Yapmışsın dünyanın borcunu mecburen oynuyosun gelmiş atıp tutuyo bi de ya.Ulan biraz omurgalı olun şerefsizler.

Birde biz bu hamsilere ne yaptik? Adamlarin kupasini aldilar, tff Baskani kupayi vermedi onlara ama isleri gucleri bize laf atmak.

Bu trabzon fenerdende serefsiz bir camia, net diyorum.

yav kardeşim biz hariç hakemleri koruma bildirisinin altına 17 takım imza atmadı mı. siz bu hakemleri koruma altına almadınız mı?

bize karşı hakemler hata yapınca bişey yok hakemler bizim lehimize hata yapınca auvv. ulan onospu mocukları başınıza gelince mi ağlıyorsunuz sırayla. en başından beri biz bunu diyorduk siz diğer 17 takım korudunuz bu hakemleri

Trabzon dan akilli insan cikar mi yav. Sallayin gitsin.

Bu Ağaoğlu denen yavşak herhalde haplanıp çıkmış.
Yoksa normal alkol alan adam bu kadar saçmalayamaz.

Geri
Üst Alt