STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Lan bizim oyunculara kırmızılık girilirken hakemler faul vermedi dırabzonda iki defa.

Bugün hamsilerin kontralarının yarısında bize faul vardı. Yusuf denen top tepici bizde olsa 3 defa sarı yemişti. Diagne diye ağlayanlar konuşmaz bunu. Hücum ediyoruz uyduruk faullerle hakem topu rakibe veriyor daha ne olsun.

Bizim lehimize her hatada borazan gibi ötüyorlar. 2 yılda bir kamyon dolusu penaltımız verilmedi bu kadar ağlamadık.

18lik çocukları düşünenler bu çocuklara kendilerini yere atmamayı öğretsinler en başta.

Zeki uzundurukan ts cocuklar nasil uyuyacaklar diyor git ayaginda salla kocum benim hadi hadi

ben seyredemiyorum.İnanılmaz sinirleniyorum.Keşke orda olsamda bu şerefsize lafları soksam diyorum.Neler söylediğini az çok tahmin edebiliyorum.
şerefsizoğlu şerefsiz kupa maçında canlı yayında nasıl fanatiklik yaptığını anlatsın.orada seni yorumcu olarak koymuşarsa objektif olacaksın şerefsiz.
Ümraniye rum takımı lan..Ondan sonra aynı bu adam gibi şerefsizleer Anadolu klüplerinin haklarının yendiğini söylerler.

o yüzden sizde bunları seyretmeyin.

Burada yapılacak tekşey var.
Başımızdaki adaların açıklama yapması.Ve bu zeki gibi şerefsizlere hadlerini bildirmek.

Yorum yap niye yapmayasın bugün birkaç tane hata yaptı mesela ama en küçük fırsatta laf edeceksin gibi geldi öyle yapma yani. Sevdiğim bir üyesin reis geçen sene Fernando konusundaki gibi ters düşmek istemem (y)
Ben kimseyle düşmem hele burda oyuncuyu eleştiriyor diye herkesin doğrusu kendisine
Bende seni severim eyvallah

Galatasaray düşmanlarının.....

41351
41351
Maçtan sonra aslanlar

Yahu benim anlamadığım neden bu kadar ağlıyorlar ? hangi pozisyonda hakları yenilmiş de bu kadar ağlıyorlar ?

Marcao 'nun penaltı pozisyonu için mi ? 1000 kat daha penaltı pozisyonlarını çalmadılar bize
Diange 'nin kırmızı görmesi mi gerekiyor diyorlardı ? Emre 'nin Erzurum maçında yaptığı faulleri hakemin üzerine yürümesini görmediler sanırım

Bırakın bu işleri, söz konusu Galatasaray olunca herkes ortak bir noktada buluşup ağlamayı çok güzel biliyor. "Hakem insandır hata yapar !" geçiniz müstahaktır size ...

Bu arada selçuk yine 25000 euro yu cukkaladı. (31.08.2018 tcmb kuruna göre 7,65*25000=191250 tl iyi para)

Herkesin silivri korkusu yasadigi bir ulkede ,sirf algi icin gs galibiyetine golge dusurmek icin adaletten bahsedenler opuyorum sizi yavrular sizi

İ

Beyler anlamadiginiz şu ,eğer akbil şampiyon olamazsa çok kelleler gidecek çok okadar yatırım yapan hakem yönetici başkan siz saniyormusunuz cezasız kalır anlayın neden kuduruyorlar

Ilk yarı kac puanımız çalındı göz göre göre su maç 50 kere oynansin 49unu zaten kazanırız ağlamaya devam ezikler ha bu arada unutmadan neydi sloganiniz insan hata yapar oyna devam miydi hah işte ondan

Alakasız bir pozisyon için ne tantana yaptılar bizim alehimize olsa biz dahil kimsenin üstünde durmayacağı bir pozisyon. Gerçekten lehimize fahiş bir hata olsa olacakları düşünemiyorum.

Hakem yalnız maç içinde bin tane aleyhimize verdiği fauleri görmezden geliyorlar demi?

Oyna devam....

Fener bjk ibb ve hatta ts lehine hatta olunca bukadar yaygara yapılmıyor pek.

Geri
Üst Alt