STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Belhanda reyiz, there is not enough cement available in the world to build your balls...

hakem galibiyetimize gölge düşürdü. onu da bizim doğranmalarımıza saysınlar

VAR ve hakemler berbat dedik her hafta birinin canı yanıyor dedik. ama bu hıyarlar hakemler hata yapar insandır dediler. o halde hata yapmış bi hakeme laf söyleme hakkınız yok. ama bizim var. trabzonu bugün doğradılar. hakem maçın içine sıçtığını farkettiği an bu sefer bizim faulleri vermemeye başladı ve kendi sahamızda dayak yedik.

başta şu adamların penaltısını verse ve bizim penaltı için vara baksaydı bu kadar yaygara olmayacaktı. zaten o oyunla yenerdik biz ekranda izlediği pozisyonu nasıl veremiyor bizim bjk maçında da 3 penaltımızı izlrdiği halde veremedi cücü denen yerden bitme.

ama işte biz tsnin rakibi olmasına rapmen uğradığı haksızlığı hem de bizim maçta, dile getiriyoruz. ama bu omurgasızlar hakemler hata yapar robot değil dedikleri an bu da bunlara hak diyorsun ister istemez. ama galibiyetimize gölge düşürülmesi bize de zarar en az ts kadar

S..ken hora geçer derler .. fb bunları s..ti şampiyonluklarını aldı hala fb yalakalığı yaparlar kodumun kefalleri

Bu trabzon kadar karaktersiz bir takım yok hakemin ikinci yarı verdiği faullere saysınlar boş boş ağlıyorlar.

Üç yeni oyuncuyla daha iyi bir oyun daha iyi bir takım savunması yaparız diye düşündüm.Bu konuda çok büyük hayal kırıklılığı yaşıyorum.İlerisi için özellikle deplasmanlarda işimiz çok zor.

Trazbzon iyi bir takım.Çok ciddi eksikleri olmasına rağmen kendi çaplarında iyi oynadılar.Ama burada bizimde inanılmaz kötü takım savunması yapmamız bunda etken oldu.

Devre arasında orta saha ve kanatlara kesinlikle takviye yapılmalıydı.Tabiki bu durumda bir kaç yabancı daha gidecekdi. Veya kostas ve bir stoper transferi yapılmayabilirdi.

yeni transferlerden marcaonun gol pozisyonundaki hamlesi ve penaltı pozusyonundaki hamlesi hiç iyi olmadı.İnşallah bunlar sık sık tekrarlanmaz.
liyundamanın biraz daha zamana ihtiyacı var.Fakat 3 milyon kira 5 milyon zorunlu satın alması varsa 8 milyona geliyor. ilerleyen zamanlarda daha net karalar veririz.

Bu klüpde çok büyük potansiyel var.Ama bir türlü harekete geçiremiyoruz.
Burada en büyük sorun transfer dönemleri.Çok ciddi hatalar yapıyoruz.Şu dönemde doğru hamleler yapılsa bu takımı kimse tutamaz.Ama maalesef başımızzdaki başkan ve yönetimden hiçbirşey olmaz.Tabiki bu konuda taraftarda inanılmaz tepkisiz ve benlikçi bir tutum sergiliyor.

bu forumda eleştirilere katlanamayan bir grup varki hemen insanlar kuş, fbli gibi laflar söylüyorlar.Yhau bir fenerlinin yaptığı yorum zaten kendini çok net belli eder.
Bu durum artık çok ciddi kabak tadı vermeye başladı.
İsteyen hakaret etmediği müddetçe istediği eleştiriyi yapabilir.Yahu arkadaş bu neden zorunuza gidiyor.O adam bu takımın daha iyi olması için eleştiriyor.Yapılan hataları söylüyor ki takımı başarılı olsun.
Bizarcık isim fanatikliğini bırakında takımı düşünün.Daha iyi nasıl oluruz ona kafa patlatın..

Bu maçtaki hakeme gelirsek.Yönetimin hemen açıklama yapması gerekiyor.Şu bu medyada inanılmaz bir Galatasaray düşmanlığı var. İnanılmaz algı operasyonu yapıyorlar.
Ben ömrümde hakemin bütün takdir haklarının bir takım lehine verdiğini ilk defa görüyorum.Birde deplasman takımına düşünün artık.Daha ilk 15 dakiakada belli etti kendisini.Art niyetli olduğunu düşünmüyorum.Fakat kafada inanılmaz bir ben Galatasaraya lehine hiçbir şekilde hata yapamam düşüncesiyle çıkmış.. bu çok net.rakibe çıkmayan kartlar bize verilen çok basit kartlar falan..Haklı durumdayken haksız duruma düşülmemeli.

Ama bizim başımızdaki çapsızlardan gene ses çıkmayacak.Çünü Galatasaray onların umrunda değil.

Ama şu maçı gerekirse hakemide eze eze yenmek varken , şu medyadaki şerefsizlerin ağzını açtıramayacak şekilde yenmek varken biz gene bu çapsızlara koz verdik.
Geçen sene ve bu devre arasında doğru bir transfer sezonu geçirseydik bu ligin altını üstüne getiridik fakat şu çpsız başkan ve yöneticilerden bir türlü kurtulamıyoruz.

Bu trabzon takımını çok hafife alıyorsunuz ama ümraniye maçında da izledim çok mücadeleci bi takım.

Ne hafife alicam. Kendi evinde basaksehirden 3 tane yemis bir takim. Ben takimi begenmedim. Deplasmanda kolay mac alamayiz. Ust duzey bir futbol oynamadik. Ilk yarida 4-0 yenildigin takima karsi oyunu rolantiye almak yakismadi.

Ts baskani roportaj veriyor
Yağır yağır hamaset, yağır yağır yavlaklık
Olayi kurtulus savasina bagladi, yabanci oynatanlar dusman dedi
Istiklal marsi okutulmasin okuyan yok zaten dedi
16-17 yasindaki cocuklarla oynuyormus bunlari nasil motive edecekmis, bunlar nasil yetisecekmis, yabamci olmasa bunlar yetisirmis olunca yetismiyormus

Baskan sen once takimin ilk yari neden ortasahayi gecemedi ona cevap vereceksin

Sonra bu cocuklar kayirilirsa mi gelisir, yoksa dise dis rekabete sokulurlarsa mi gelisir onu dusuneceksin

Kayirildiklarinda gelismediklerini yillarca gorduk
Kayirilinca mehmet topuzlar tarik camdallar yattiklari yerden milyonlar aliyor, Turk futbolu falan gelismiyor tersine batiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzon baskanın saglıgı yerinde degil saglıklı olan insan böle sacmalamaz onun dışında 17 kulübün yazdıgı bildiriye imza attı ise hakem hatası normaldir kendileri ile çelişiyorlar

17 klüp:galatasaraya yapilan haksizliklar olabilir,hakemler devam etsin kardesim puan calmaya

Gs:
images (39).webp

hadi simdi aglayin,cocuklari gidin sallayin ayaklarinizda,malazgirt savaslarindan bahsedin hadi yavrum hadi canim hadi sizi sirtlanlar sizi...

Oyun olarak iyi olduğumuz söylenemez ama takımdaki hava beni şampiyonluğa inandırdı, bireysel olarak performanslarda artış var ki bu da takımın şampiyonluk yolundaki motivasyonunu gösterir. Bu haftayı(benfica+kasımpaşa deplasmanı) kazasız belasız atlatırsak önümüz epey açık.

Ts baskani roportaj veriyor
Yağır yağır hamaset, yağır yağır yavlaklık
Olayi kurtulus savasina bagladi, yabanci oynatanlar dusman dedi
Istiklal marsi okutulmasin okuyan yok zaten dedi
16-17 yasindaki cocuklarla oynuyormus bunlari nasil motive edecekmis, bunlar nasil yetisecekmis, yabamci olmasa bunlar yetisirmis olunca yetismiyormus

Baskan sen once takimin ilk yari neden ortasahayi gecemedi ona cevap vereceksin

Sonra bu cocuklar kayirilirsa mi gelisir, yoksa dise dis rekabete sokulurlarsa mi gelisir onu dusuneceksin

Kayirildiklarinda gelismediklerini yillarca gorduk
Kayirilinca mehmet topuzlar tarik camdallar yattiklari yerden milyonlar aliyor, Turk futbolu falan gelismiyor tersine batiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
[/QUOTE

HahahahhahahahahahahHBH

Hedef falan secmedim bu ara neyse yorum yapmayacağım artık onun hakkında sırf o lafın için

Galatasaray düşmanlarının.....

Yorum yap niye yapmayasın bugün birkaç tane hata yaptı mesela ama en küçük fırsatta laf edeceksin gibi geldi öyle yapma yani. Sevdiğim bir üyesin reis geçen sene Fernando konusundaki gibi ters düşmek istemem (y)

ofsayt olayında çizgi çekip bakıyolar adam onyekurunun pozisyonu bana göre ofsayt diyo,bize karşı kaç defa faul verilmedi,kart verilmedi onları konuşan yok ama bizimkilere kızıyorum eze eze yenmiyosunuz iti köpeği konuşturuyosunuz..

Geri
Üst Alt