Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.649
- 109.787
- 4.878
Bu tarz postlardan kacinalim2 tane daha genç kalecileri varmış birini kupa maçında diğerini bizim maçta oynatacaklarmış. Aksilik olmazsa diagne şov bizleri bekliyor gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tarz postlardan kacinalim2 tane daha genç kalecileri varmış birini kupa maçında diğerini bizim maçta oynatacaklarmış. Aksilik olmazsa diagne şov bizleri bekliyor gibi.
Ters totem işe yaramıyor böyle deneyelim bideBu tarz postlardan kacinalim
?Linnes ve Mariano aynı anda oynamalı. Linnes geride, Mariano önünde sol kanat bu şekilde olmalı. Bu şekilde hiç oynamadık. Mariano sol hücumda harikalar yaratır. İddia ediyorum Belhanda'nın sezon boyu atamadığı pasları, yapamadığı asistleri 1 maçta yapar. Diagne'yi gol kralı yapacaksa bir tek Mariano'nun ortaları, pasları yapar. 4-3-3 oyununda sol taraf Linnes - Mariano - Feghouli şeklinde olmalı.
solla sağı karıştırdım
XDsolla sağı karıştırdım![]()
Gelecek 7 Mac NORMALDE Galibiyet sart . Hatta cok kolay maclar ( belki erzurum deplasman + trabzon haric).Yeneriz yenmesinede treni kaçırdık gibi.Hakemlerde talimatlı zaten bu çok net biçimde belli.Ekstra şeylerin olması lazım.Fenerin gidip deplasmanda başagı yenmesi gerekiyor.Bizim kalan 14 maçta 11 galibiyet çıkarmamız şart.
Hepsi oynar
Alexander Nubele iki macta 0 gol atan takımız iddialı konuşmayalım.