STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Alexander Nubele iki macta 0 gol atan takımız iddialı konuşmayalım.

Linnes ve Mariano aynı anda oynamalı. Linnes geride, Mariano önünde sağ kanat bu şekilde olmalı. Bu şekilde hiç oynamadık. Mariano sağ hücumda harikalar yaratır. İddia ediyorum Belhanda'nın sezon boyu atamadığı pasları, yapamadığı asistleri 1 maçta yapar. Diagne'yi gol kralı yapacaksa bir tek Mariano'nun ortaları, pasları yapar. 4-3-3 oyununda sağ taraf Linnes - Mariano - Feghouli şeklinde olmalı.

Son düzenleme:
Linnes ve Mariano aynı anda oynamalı. Linnes geride, Mariano önünde sol kanat bu şekilde olmalı. Bu şekilde hiç oynamadık. Mariano sol hücumda harikalar yaratır. İddia ediyorum Belhanda'nın sezon boyu atamadığı pasları, yapamadığı asistleri 1 maçta yapar. Diagne'yi gol kralı yapacaksa bir tek Mariano'nun ortaları, pasları yapar. 4-3-3 oyununda sol taraf Linnes - Mariano - Feghouli şeklinde olmalı.
?

TS'nin bize kuyruk acısı var gizli FB sempatizanı alayı, bize canları çıkana kadar oynayıp FB'ye yatarlar yine.

Yapacak bir şey yok kadro ve hoca kötü.

Galatasarayın birkaçı hariç sözde oyuncularının alanya maçındaki ruhsuzluğu aklıma geldikçe çıldırıyorum ve ümitsizliğe kapılıyorum.Hani iyi oyunlarını veya yetersizliklerini geçtim adamların dünya umurlarında değil.

Top rakipdeyken Ligin çok net en kötü takım savunması yapan takımıyız.Rakip takımın orta saha ve hücum oyuncuları bizim sahada cirit atıyor.Adamlar sürekli bomboş.Rakip pası atıyor,Bizim oyuncular hemen basmıyor.Rakibe çok rahat topu aldırıp döndürüyorlar.Fatih terim bunu nasıl görmüyor aklım almıyor.

orta saha üçlüsüne bakıyorum..güya sözde 10 numara olan belhanda yetersizi bile defansif olarak iyi deniliyorya..Ona rağmen takım savunması rezil.Birde koşmayan 10 no olsa ne olacak düşünemiyorum bile. O yüzden burada önemli olan futbol zekası ve bilgisidir.İsterse 3 tane ofansif oyuncu koy orta sahaya takım olarak defansdan başlayıp orta sahayla birlikte doğru şekilde sahaya yayılırsan hiçbir sıkıntı olmaz. Ama bizimkilerin futbol zekası yerlerde sürünüyor..

Ve bu orta sahanın alternatifleriye birlikte aldıkları yıllık ücret ortalaması 3 milyon. Tam bir fiyasko.

O yüzden evet bireysel performans, rakibin eksik olması dolayısıyla farkda atabiliriz.Ama kesinlikle olumsuz bir sonuç alma ihtimalimiz bu oyuncu gurubuyla hiçde az değil.

Yeneriz yenmesinede treni kaçırdık gibi.Hakemlerde talimatlı zaten bu çok net biçimde belli.Ekstra şeylerin olması lazım.Fenerin gidip deplasmanda başagı yenmesi gerekiyor.Bizim kalan 14 maçta 11 galibiyet çıkarmamız şart.
Gelecek 7 Mac NORMALDE Galibiyet sart . Hatta cok kolay maclar ( belki erzurum deplasman + trabzon haric).
Basak burda 2-3 mac takilabilir ( beraberlik bile yeter bu periodda).
Ama bakalim bizimkiler o normali becerirlermi

Trabzon maçında bu 11 nasıl olur arkadaşlar? Tutarsa deplasmalarda da bu şekilde oynarız. Ndiaye yerine Fernando olabilir.

____________________Muslera
Linnes____Luyindama____Marcao____Nagatomo
____Mariano______Ndiaye______Belhanda
___Feghouli_______Diagne_____Onyekuru/Mitroglou

Deplasmanlardaki maçlara farklı bir sistem geliştirmeliyiz 3'lü defans gibi mesela 3-4-2-1

____________________Muslera
____Luyindama_____Donk____Marcao
Mariano_____Ndiaye_____Fernando___Nagatomo
_____________Feghouli____Belhanda
____________________Diagne

DyjriZ9W0AE9tvz.jpg

Emre Akbaba iyileşmiş kupada süre alırsa trabzon maçında yedekten girer diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt