Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatay macinda izledigim Donk'un Fernando'dan farki yoktu. Selcuk'un az da olsa biraz oyun gorusu var, digerleri gibi beyinsiz degil, yapacak bir sey yok malzeme bu.![]()
Trabzonun Yazıcı'lı Abdülkadir Parmak'lı o pamuk gibi orta sahasını Donk gibi bir adamla net ezeriz diye düşünüyorum, Selcuk adamlara ciddi avantaj olur sahada koşmuyor bile orta saha avantajımızı ciddi oranda azaltır.
Geçen sene iç sahadaki Ts,Bjk,Basak serisinde çok iyiydi açıkçası oradan dolayı güveniyorum o atmosferde fena oynuyor. Yani bence oradaki en makul tercih o olur Fernandoyu aratacağını hiç sanmıyorum son dönemdeki halini düşünürsek. Selcuk fizik olarak tükenmiş durumda artık rakibe basmıyor Hatay maçında çok göze batmasa da böyle bir maçta sıkıntı yaratabilir tehlikeli elemanlar var yine de Trabzon'da.Hatay macinda izledigim Donk'un Fernando'dan farki yoktu. Selcuk'un az da olsa biraz oyun gorusu var, digerleri gibi beyinsiz degil, yapacak bir sey yok malzeme bu.
Yaf. Sıçtın batırdın sağ ol. Haftanın kalanı kötü geçerse kaçma bir yere.Hafta güzel başladı dahada güzel olacak.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hafta güzel başladı dahada güzel olacak.
Evi satip ts a basicamHafta güzel başladı dahada güzel olacak.
Pereira ve sosa var mi?SON DAKİKA - Trabzonspor'da Novak ile Uğurcan Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.
Yeneriz lan oha hshzhshshshahEvi satip ts a basicam