STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Duran toplardan gol bulmamız çok olası.

Diagne Trabzonspor stoperlerinden 10 cm daha uzun.
Oynamaları muhtemel Diagne, Donk, Luyindama sahada 1.90'ın üstündeki oyuncular olacak.

Dy55IDIXcAAYsXG
fft226_mf11817700.Jpeg

Trabzonun Yazıcı'lı Abdülkadir Parmak'lı o pamuk gibi orta sahasını Donk gibi bir adamla net ezeriz diye düşünüyorum, Selcuk adamlara ciddi avantaj olur sahada koşmuyor bile orta saha avantajımızı ciddi oranda azaltır.

fft226_mf11817700.Jpeg

Trabzonun Yazıcı'lı Abdülkadir Parmak'lı o pamuk gibi orta sahasını Donk gibi bir adamla net ezeriz diye düşünüyorum, Selcuk adamlara ciddi avantaj olur sahada koşmuyor bile orta saha avantajımızı ciddi oranda azaltır.
Hatay macinda izledigim Donk'un Fernando'dan farki yoktu. Selcuk'un az da olsa biraz oyun gorusu var, digerleri gibi beyinsiz degil, yapacak bir sey yok malzeme bu.

Hatay macinda izledigim Donk'un Fernando'dan farki yoktu. Selcuk'un az da olsa biraz oyun gorusu var, digerleri gibi beyinsiz degil, yapacak bir sey yok malzeme bu.
Geçen sene iç sahadaki Ts,Bjk,Basak serisinde çok iyiydi açıkçası oradan dolayı güveniyorum o atmosferde fena oynuyor. Yani bence oradaki en makul tercih o olur Fernandoyu aratacağını hiç sanmıyorum son dönemdeki halini düşünürsek. Selcuk fizik olarak tükenmiş durumda artık rakibe basmıyor Hatay maçında çok göze batmasa da böyle bir maçta sıkıntı yaratabilir tehlikeli elemanlar var yine de Trabzon'da.

Trabzonspor'un bize şansı tutuyor umarım bu makus talihi kırarız bu maçla.

Zaten saydam olan ortasahamızda Fernando'nun eksikliğinde yerine Selçuk İnan'ı alarak ortasahayı tamamen yok etmek gibi bir saçmalık yapmaz umarım hoca. Donk - Ndiaye - Belhanda olmayacaksa Atalay sürprizi olsun derdim ama takımın havası hiç müsait değil. O yüzden fantazi aramayalım.

Feghouli ortaya atılıp Belhanda'yı geriye Ndiaye'yi 6'ya çeker mi? Çok zor. Sağ açıkta Yunus ya da Sinan'la başlamak zorunda olur.

Kornerden gol atarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle sağlam bir oyunla net skorla kazanırsak ne kadar güzel olur!

SON DAKİKA - Trabzonspor'da Novak ile Uğurcan Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.

Geri
Üst Alt