STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Diyemeden edemeyecegim, ama Trabzonda bugun tassakli bir mac oynadi. Okadar sakata ragmen ve Istanbulda cok isirdilar ikinci yari.

Umarim rölantiye aldigimiz icin boyle bir mac olmustur, yoksa takimda kalite eksikligi demek bana agir gelecek

Ciddi soyluyorum birisi aspora baglanmali ,salak salak konusuyorlar lannn
Resmen galatasaraya turk takimi demiyorlar su anda

hakemler de hata yapar diye imzaladınız şerefsizler

ayrıca geçen hafta ankaragücünün net golünü vermediler sizin maçta

adamların hakkı yendi

şerefsiz sürüsü

TS başkanı şizofren olabilir. Konuşması da pek garip. Aşırı alkollü sanırım.

Burda bizden çok çok Kuşlar var galiba ağlamaya başladılar yine. Gelelim Rıdvana, Rıdvan zaten Tayyip in kuklası, Başakşehir için uğraşıyorlar. Bizim yönetim şimdi çıkıp Hakem için konuşanlar için :bizim şimdiye kadar Hakemler yüzünden çok maçımız gitti ve biz o zaman eleştirirken 17 kulüp birleşip (ilk başta Kuşlar) bir açıklama yaptılar:yok Hakemler de insan, insan hata yapabilir kast aramamak lazım, Hakemlerimizi yedirmeyiz dediler, şimdi niye ağlıyorlar demeleri lazım.Kuşların bir maçında Hakem kötüydü diye Medya ayağa kalktı demeleri lazım. Ama nerde öyle bir Yönetim

Kudurun kopekler kudurun.Hepinizi üst üste koyup yine sampion olacagiz.Bu hamsi serefsizlerine 5 6 tane atip iyice kafalarini ezmek super olacaktida nese.

Bakalım TS başkanı pfdkya sevk edilecek mi?

Bağlanın lan tv ye ne diyor bu şeref yoksunları ne oldu lan ne yaptı hakem size ulan hepinizi üst üste koyup şampiyon olacağız

beter olun adiler siz degil miydiniz hakemlerimizin arkasındayız hata yapılabilir

Geri
Üst Alt