Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasi yok
Haftaya rize koyar bunlara
böyle gaza gelip rehavete girmeleri güzel. tam her şey düzeldi ayağa kalktık derken rize yapıştırırsa iyice yıkılırlar. fener rahat alır diyodum ama bu kafayla zor baya. rakibini hafife almaman gerek her zaman o ayaklar yere basacak. önce biz sonra bjk, haftaya da fb bu gerçeği görecekErdun yine boş boş konuşmuş.Yok bu takımı daha kimse yenemez,yok acısını çıkartacağız.
Bunlarin sorunu zaten büyük maclar degilOyle olursa bu skor cok iyi
Abi son 11 maçta başak biz hariç bütün maçlarını kazanacak diyor hidayet sarıdağ. Hakemli mi hakemsiz mi? Eğer hakemsizse helal olsun demekten başka ne yapabiliriz. Takdir edilecek bir seri olur çünkü. Ama bence imkansız. İnşallah da olmayacak böyle birşey. Biz tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz inşallah. Ama bu daha da zor![]()
Erdun yine boş boş konuşmuş.Yok bu takımı daha kimse yenemez,yok acısını çıkartacağız.
sibel can tarafından hayatı kaydırılan karahan çağtay gibi hissediyor muyuz bu gece kendimizi fenerli ve bjkli arkadaşlarım
3-0dan 3-3 olunca tabi fenerle alay edilmez moduna girmişler.biri de küme düşeriz ama alay ettirmeyiz demiş.kümeye oynamaları bile alay konusu zaten,bu kadar mallar işte.küme düşerlerse artık nirvalarda olur o eglence ve alayEtrafimdaki Fenerliler bayram ediyor en son ne zaman bu kadar keyifli gordum bunlari hatirlamiyorum
Bjkli tayfa mactan gelir gelmez evlere dagildilar