STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Gecen sezonki olayli maci da kacirmistim, bu maci da izleyemedim.

Izlemedigim yan sanayi derbileri bayagi keyifli oluyor anlasilan.

be86bcd4a2930a05058ab8a444a2d181.jpg

Erdun yine boş boş konuşmuş.Yok bu takımı daha kimse yenemez,yok acısını çıkartacağız.

Erdun yine boş boş konuşmuş.Yok bu takımı daha kimse yenemez,yok acısını çıkartacağız.
böyle gaza gelip rehavete girmeleri güzel. tam her şey düzeldi ayağa kalktık derken rize yapıştırırsa iyice yıkılırlar. fener rahat alır diyodum ama bu kafayla zor baya. rakibini hafife almaman gerek her zaman o ayaklar yere basacak. önce biz sonra bjk, haftaya da fb bu gerçeği görecek

Abi son 11 maçta başak biz hariç bütün maçlarını kazanacak diyor hidayet sarıdağ. Hakemli mi hakemsiz mi? Eğer hakemsizse helal olsun demekten başka ne yapabiliriz. Takdir edilecek bir seri olur çünkü. Ama bence imkansız. İnşallah da olmayacak böyle birşey. Biz tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz inşallah. Ama bu daha da zor :)

Bizim karıköy maçı zor kalanların hepsini alsak bile 6 puan gerideyiz dersek

2 maç kaybetmeleri ya da 3 beraberlik almaları gerek

Kime puan verecek bunlar ben bilmiyorum.

Ahmet cakara cok kiziyorum ama bu adam bazi seyleri programdaki galatasaray dusmanlarinin durtmesiyle soyleyemiyor biraz akilli olan su cumleden anlar ne demek istedigini;

Senol hocam akilliysa bu mactan sonra yarin istifa eder.
Biliyor ki bu maci senol gunes vermedi.

Maci izlemeyenlere tarif ediyim;
Bjk 3 atti herkes 2.yari dahada artar dedi.
2.yari bjk ilginc bir sekilde frene basti,yurudu mac berabere bitti.

sibel can tarafından hayatı kaydırılan karahan çağtay gibi hissediyor muyuz bu gece kendimizi fenerli ve bjkli arkadaşlarım

Etrafimdaki Fenerliler bayram ediyor en son ne zaman bu kadar keyifli gordum bunlari hatirlamiyorum

Bjkli tayfa mactan gelir gelmez evlere dagildilar
3-0dan 3-3 olunca tabi fenerle alay edilmez moduna girmişler.biri de küme düşeriz ama alay ettirmeyiz demiş.kümeye oynamaları bile alay konusu zaten,bu kadar mallar işte.küme düşerlerse artık nirvalarda olur o eglence ve alay

Beşiktaşın kazanması Başakşehir maçına kadar umudunun olması açısından iyi olacaktı.Fenerin yenilmesi ise 2 hafta sonra oynayacakları Başakşehir maçı için çok önemli bi maç görünümünde olacaktı.Bu maçtan aldıkları 1 puan ve olası bir Rize galibiyetiyle biraz daha rahat çıkabilirler o maça.Bizim de deplasmanlarda saçmaladığımızı düşünürsek, Başakşehirin ne kadar çok puan kaybetme olasılığı yüksek maç olursa o kadar iyi olur bizim için.

Geri
Üst Alt