STSL 18/19 H:25 | Başakşehir 2-1 Fenerbahçe | MS | 9 Mart

Başak in Ankaragücü maçı var ki inanılmaz bı takım oldu Ankaragücü pes etmiyo Orgill Boyd pazdan ucuruyolr takımı..

Hadi bakalim fener yatda gorelim bu macta, kume dusun biz sampiyon olmayalim diye.

Bu hafta puan farki 5 e inmezse isimiz yas. Garip bir his feneri tutmak.

Fener büyük maclarda etkili bunu Kabul etmek lazim

Basaksehir alamaz bu maci,ardindan zaten stres baslayacak

Beraberlik degil de maglup olmalari sart,kendi evlerinde alacaklari bi maglubiyet düsüse gecmelerini saglar

haydi feboş haydi feboş haydi tam zamanı şimdi. :asd::sneaky:

Fener büyük maclarda etkili bunu Kabul etmek lazim

Basaksehir alamaz bu maci,ardindan zaten stres baslayacak

Beraberlik degil de maglup olmalari sart,kendi evlerinde alacaklari bi maglubiyet düsüse gecmelerini saglar

Puan farkının 3 olmasıyla 4 olması arasında çok fark var.28. hafta çok kritik.Fb-GS ve Bjk-Başakşehir maçları var.28. hafta bittiğinde geriye 6 maçımız kalıyor.Puan farkı 3 olursa 6'da 6 bizi şampiyon yapıyor Başakşehir'in ne yaptığına bakmadan.Eğer 4 olursa bir kulağımız Başakşehir'de olacak,onların puan kaybını beklemek durumunda olacağız.Bu durumda ne kadar motive olup 6'da 6 yapabiliriz bilemiyorum,bu senaryoda ilk deplasmanda puan kaybetmemiz yüksek olasılık.Dolayısıyla beraberlik ile mağlubiyet arasında da çok fark var.

Bu maçı olur da kaybederlerse biz puan kaybetmediğimiz takdirde alacakları bir beraberlik,puan farkını 3'e düşürebilir.Berabere kalırlarsa ya yenilgi ya 2 beraberlik beklememiz gerekecek.

fb bjk ve biz le maçları var ken kafadan 9 puan ları aslanın midesinde iken şampiyon ilan etme çabası içinde bazı çevreler. YOk onlara öyle kolay şampiyonluk.

Basak kazanirsa 90% Puan kaybederse 70% Sampiyon

sen eskiye, biz deliye ..

Roberto-Soldado-Valencia-Genk-REUTERS_ECMIMA20111123_0137_4.jpg

Puan farkının 3 olmasıyla 4 olması arasında çok fark var.28. hafta çok kritik.Fb-GS ve Bjk-Başakşehir maçları var.28. hafta bittiğinde geriye 6 maçımız kalıyor.Puan farkı 3 olursa 6'da 6 bizi şampiyon yapıyor Başakşehir'in ne yaptığına bakmadan.Eğer 4 olursa bir kulağımız Başakşehir'de olacak,onların puan kaybını beklemek durumunda olacağız.Bu durumda ne kadar motive olup 6'da 6 yapabiliriz bilemiyorum,bu senaryoda ilk deplasmanda puan kaybetmemiz yüksek olasılık.Dolayısıyla beraberlik ile mağlubiyet arasında da çok fark var.

Bu maçı olur da kaybederlerse biz puan kaybetmediğimiz takdirde alacakları bir beraberlik,puan farkını 3'e düşürebilir.Berabere kalırlarsa ya yenilgi ya 2 beraberlik beklememiz gerekecek.

Benim hesabim 3 maclik periyot aslinda knka

Ama bizim fener macina kadar 3 te 3 yapmamiz lazim

Basak’in önündeki 3 mactan 4 puan alacagini dusunuyorum,1 maglubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet

Benim hesabim 3 maclik periyot aslinda knka

Ama bizim fener macina kadar 3 te 3 yapmamiz lazim

Basak’in önündeki 3 mactan 4 puan alacagini dusunuyorum,1 maglubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet

Benim de umudum bu birebir.Fener maçına kadar 3'te 3 olmazsa şampiyon falan olamayız artık.Tek puan kaybı hakkımız kaldı o da Fb maçı.

Başakşehir de bizimle aynı sonucu almalı ama o hafta.Biz Fb'ye yenileceksek Bjk de Başakşehir'i yenmeli.Berabere kalacaksak Başak da ya kaybetmeli ya berabere kalmalı.Puan farkı o hafta açılırsa yandık.

Roberto Soldado hat trick :)

Fenerbahçe yatacak bence. Maç öncesi puan alacağız hebele hübele açıklamaları da kılıf. Maçtan önce istedik ama olmadı diyecekler.

Visca sakatlandı 5 hafta yok(başakın tek planı iptal) emre arda kırmızı kart..(başakın hakem duo su iptal)

Geri
Üst Alt