- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Bize yenilir ise 5 puan kaybı daha yaşamaları okadar uzak ihtimal değil ama 10da9 yaparsak 8 puan kaybı ile yine şampiyon olurlar.
aynen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize yenilir ise 5 puan kaybı daha yaşamaları okadar uzak ihtimal değil ama 10da9 yaparsak 8 puan kaybı ile yine şampiyon olurlar.
Fener büyük maclarda etkili bunu Kabul etmek lazim
Basaksehir alamaz bu maci,ardindan zaten stres baslayacak
Beraberlik degil de maglup olmalari sart,kendi evlerinde alacaklari bi maglubiyet düsüse gecmelerini saglar
Fener bu sene bizi şampiyon yapacak ...
Puan farkının 3 olmasıyla 4 olması arasında çok fark var.28. hafta çok kritik.Fb-GS ve Bjk-Başakşehir maçları var.28. hafta bittiğinde geriye 6 maçımız kalıyor.Puan farkı 3 olursa 6'da 6 bizi şampiyon yapıyor Başakşehir'in ne yaptığına bakmadan.Eğer 4 olursa bir kulağımız Başakşehir'de olacak,onların puan kaybını beklemek durumunda olacağız.Bu durumda ne kadar motive olup 6'da 6 yapabiliriz bilemiyorum,bu senaryoda ilk deplasmanda puan kaybetmemiz yüksek olasılık.Dolayısıyla beraberlik ile mağlubiyet arasında da çok fark var.
Bu maçı olur da kaybederlerse biz puan kaybetmediğimiz takdirde alacakları bir beraberlik,puan farkını 3'e düşürebilir.Berabere kalırlarsa ya yenilgi ya 2 beraberlik beklememiz gerekecek.
Benim hesabim 3 maclik periyot aslinda knka
Ama bizim fener macina kadar 3 te 3 yapmamiz lazim
Basak’in önündeki 3 mactan 4 puan alacagini dusunuyorum,1 maglubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet