A.avci kayseride puan birakmaz
Bursa yi en son fener macinda izlemistim
Y.erdogan
Lima sakho
A.kara

Iyi isimler ama belhanda feg diagne ile iclerinden gecmemiz lazim
Bu deplasmandan korkmuyorum

Kayseri puan alamazsa banko yeniliriz mücadele gücü yüksek takım bursa bizimkiler isteksiz çıkarsa o sahadan çıkma ihtimalimiz yok.

Samet hükümetin ve dolayısıyla Başakşehir'in adamı. Bizim maçta oyuncularını ekstra motive ederse hiç şaşırmam. Geçen sezon Sivas'ın başında deplasmanda son dakikada Başakşehir'den aldıkları 1 puan sonrası baya üzülmüştü. Robinho gol attıktan sonra kameralar yüzünü çekmişti ve Samet suratını buruşturmuştu.

bursa
fener
konya
rize
sivas

kalan deplasmanlar bunlar ve bunların hiç bir tanesi kolay değil.

Lima affedilmiş deniyor

Samet Aybaba‘nın Ankaragücü maçının ardından A Takım idmanlarına dahil etmediği Brezilyalı oyuncu takımdan ayrı antrenman yapmıştı. Allano Lima‘nın bugünkü idmanda yer alması Galatasaray maçı öncesi önemli bir hamle olarak görülüyor.
Maçı kazanmak ve Galatasaray 'a zarar vermek için Şeytanla bile iş birliği yapacak insanlar var reis Lima affedilmiş çok mu ?

Bu mac ile ilgili olumsuz veya olumlu tahmin yapamiyorum. Deplasmanlarda reziliz bayadir ama Bursada son yillarda sansimiz tutuyor. Bakalim neler olacak.

Bu ne yaw

Sezon geneli kosu mesafeleri:

a5a102017ef.jpeg

Takım deplasmanlara yürüyerek gidiyor herhal.

Bu ne yaw

Sezon geneli kosu mesafeleri:

a5a102017ef.jpeg
Çok normal bu ortalamalar. Ortasaha durarak oynuyor iç-dış saha farketmeksizin. Kanatlar da kendi kafasında takılıyor ne adam kovalama ne pres bir şey yaptıkları yok. Oyuncu topluluğumuz ne yazık ki rezil

bursa
fener
konya
rize
sivas

kalan deplasmanlar bunlar ve bunların hiç bir tanesi kolay değil.
3 tane deplasman var, Bursa-Fener-Konya, Rize maçına geldiğimizde Rize kalmayı garantiler zaten kayıpsız geçeriz, Sivas deplasmanı da son maç, bir zahmet kazanıp şampiyon olalım değil mi ? O yüzden 3 deplasman önemli, en önemlisi de Kadıköyde 20 yıl aradan sonra alacağımız Galibiyet, en son Hasan ve Marcio'nun golleri ile dakika 30'da 2-0 öne geçip 2-1 galip gelmiştik 1999'da.

Geri
Üst Alt