- 29 Ocak 2011
- 45.777
- 17.247
- 2.748
Sırf bize karşı bilensin diye kadro dışı bıraktılar.
Tersine etkisi de olabilir oyuncu teknik ekibe güven kaybı yaşayabilir. 2 gün sonra af filan çok komik işler çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf bize karşı bilensin diye kadro dışı bıraktılar.
Tersine etkisi de olabilir oyuncu teknik ekibe güven kaybı yaşayabilir. 2 gün sonra af filan çok komik işler çünkü.
Bursa komple değişik bir camia alışmıştır şimdiye kadar.
Alir miyiz bu maci
A.avci kayseride puan birakmazKayseri Akbil maçına bağlı.
A.avci kayseride puan birakmaz
Bursa yi en son fener macinda izlemistim
Y.erdogan
Lima sakho
A.kara
Iyi isimler ama belhanda feg diagne ile iclerinden gecmemiz lazim
Bu deplasmandan korkmuyorum
Maçı kazanmak ve Galatasaray 'a zarar vermek için Şeytanla bile iş birliği yapacak insanlar var reis Lima affedilmiş çok mu ?Lima affedilmiş deniyor
Samet Aybaba‘nın Ankaragücü maçının ardından A Takım idmanlarına dahil etmediği Brezilyalı oyuncu takımdan ayrı antrenman yapmıştı. Allano Lima‘nın bugünkü idmanda yer alması Galatasaray maçı öncesi önemli bir hamle olarak görülüyor.
Bu ne yaw
Sezon geneli kosu mesafeleri:
![]()
Çok normal bu ortalamalar. Ortasaha durarak oynuyor iç-dış saha farketmeksizin. Kanatlar da kendi kafasında takılıyor ne adam kovalama ne pres bir şey yaptıkları yok. Oyuncu topluluğumuz ne yazık ki rezilBu ne yaw
Sezon geneli kosu mesafeleri:
![]()
3ü aynı anda görse tff usulsüz/bilerek kart görmekten cezalarını uzatır adım gibi eminim.
Yapar mı yapar..3ü aynı anda görse tff usulsüz/bilerek kart görmekten cezalarını uzatır adım gibi eminim.
3 tane deplasman var, Bursa-Fener-Konya, Rize maçına geldiğimizde Rize kalmayı garantiler zaten kayıpsız geçeriz, Sivas deplasmanı da son maç, bir zahmet kazanıp şampiyon olalım değil mi ? O yüzden 3 deplasman önemli, en önemlisi de Kadıköyde 20 yıl aradan sonra alacağımız Galibiyet, en son Hasan ve Marcio'nun golleri ile dakika 30'da 2-0 öne geçip 2-1 galip gelmiştik 1999'da.bursa
fener
konya
rize
sivas
kalan deplasmanlar bunlar ve bunların hiç bir tanesi kolay değil.