- 13 Ekim 2014
- 109.938
- 59.219
- 4.708
Tek umudum
Fegh + Mariano vs hak + Valbuena
Fegh + Mariano vs hak + Valbuena
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olursa olsun bir derbiye Selçuk-Ndiaye-Emre üçlü orta sahası ile çıkılmamasından yanayım. Donk veya Fernando ikilisinden birisi kesinlikle orta sahada Selçuk yerine olması gerekiyor
Ayrıca Belhanda 'nın kesin yemeyeceğinden de eminim
Ndiaye 'den ön libero olmuyor bunu Fatih Terim defalarca denedi olmadıBelhanda’nın kesik yemeyeceğinden ben de eminim ama yemesi lazım.
Selçuk-Ndiaye-Belhanda çıkar zaten Fernando stoper olursa. O üçlü de çok yumuşak kalmaz.
Ndiaye 'den ön libero olmuyor bunu Fatih Terim defalarca denedi olmadı
Belhanda 8 numaraya geçince inanılmaz top kayıpları yaptı bugün Malatya 'nın atak yapmak gibi bir derdi bile yoktu ama fener maçında başımızı yakabilir
Selçuk evet kaliteli evet pas yapmamızı sağlar ama herhangi bir resmi maçta ilk 11 başlayacak fizik kaliteden çok uzakta
Hmm belki Fatih Terim zaten daha önceden de Ndiaye-Emre-Belhanda üçlüsünü denedim Fernando 'yu da stopere atayım bir bakayım diyebilir ama bence maça çıkmamız gereken diziliş
![]()
Ha stoper olarak Ahmet 'i oynatır Semih 'i oynatır Gökay 'ı onyatır Işık Kaan 'ı oynatır orası Fatih Terim 'e kalmış ama zaten stoper ikilimizin olmadığı maçta birde orta saha direncimizi kırarsak işler zorlaşabilir
Maçın büyük kısmında topla oynayan tarafın biz olacağımızı düşünüyorum ama topu kaptırdığımızda Fernando stoperlerin arasına girer, Ndiaye merkezde dalgakıran rolünde Emre-Belhanda ve Feghouli üçlüsü de oyunun 2. kısmındaki bloğumuzu oluşturur
Şu maçtaki gibi beklerimiz etkin kullanalım orta saha üstünlüğünü ele alalım bolca ortalar ve şutlarla baskı yaptığımızda elbet golü de buluruz galibiyeti de
Napalım reis eldeki malzememiz bu hepi topu 12-13 tane futbolcumuz var sahaya sürebileceğimiz. Kadromuzda hazırda Chilellini bekliyor da ben mi yazmıyorum ?Şu dizilişle çıkarsak fark yeriz
Şu dizilişle çıkarsak fark yeriz
Napalım reis eldeki malzememiz bu hepi topu 12-13 tane futbolcumuz var sahaya sürebileceğimiz. Kadromuzda hazırda Chilellini bekliyor da ben mi yazmıyorum ?
Ne yani bu diziliş ile değil de şöyle çıksak "sana göre" fark yemekten kurulup farka mı koşacağız ?
![]()
Emre Akbaba net bir orta saha değil rakip kaleye ne kadar yakın olursa o kadar etkili olabiliyor
Belhanda bugün bir kez daha gördük 8 numara olmuyor, pasların hepsini rakibe veriyor sürekli geri koşmamıza sebep oluyor
Ndiaye 'yi Fatih Terim defalarca ön libero olarak denedi olmuyor, kesinlikle Donk veya Fernando 'dan birisi orta sahada olması gerekiyor
"Şu dizilişle çıkarsak fark yeriz" bunu söyleyip köşeye çekilmek kolay ne yapalım 1 maçlık Ramos-Chiellini 'yi transfer edemeyeceğimize göre eldeki kadromuz ile bir çözüm bulmamız gerekiyor
Senin 11 tercihin nasil?
Belhanda 'yı direk sol kanada atmaya gerek yok bence. Feghouli sağ kanat mı oynuyor sanki ? tam tersine Belhanda ve Feghouli biraz çok çalışırsa orta sahamızı daha kalabalık tutabiliriz. Sol ve sağ kanat olarak değil de orta sahanın solu veya orta sahanın sağı olarak görev alabilirler, sol açık olup bekini kovalamaktan sa orta sahanın kenarlarında oynarlar oyunun getirisiyle "sahte bek" oyuncularının yaptığı gibi orta sahaya gelerek orta sahayı kalabalık tutabiliriz Fernando-Ndiaye-Emre-Belhanda ve Feghouli orta sahasını düzgün kullanabilirsek hem orta sahayı domine etme konusunda hem de üreticilik konusunda rakibimizin önünde oluruz neticede karşımızda Kante ve De Bruyne olmayacakBu kadar atar yapmaya gerek yok kendi fikrimi söyledim sadece
Belhanda'yı sola atarsak orta sahada ki sertlik kaybolur.Donk zaten mecbur stoper oynayacak dolayısıyla orta da oynaması mecbur onun
Aklımda ki diziliş şuan attığın gibi,yalnız Fernando'ya orada güvenmiyorum ağır olduğu için neyse ki rakibin forvetleri de hızlı sayılmazlar
Diğer mevzu da Emre Akbaba şuan ki form durumuyla oynaması doğru olmaz ama Selçuk 90 dakika çıkaracak vaziyette olmadığı için o da mecbur oynayacak