Tek umudum
Fegh + Mariano vs hak + Valbuena

Ne olursa olsun bir derbiye Selçuk-Ndiaye-Emre üçlü orta sahası ile çıkılmamasından yanayım. Donk veya Fernando ikilisinden birisi kesinlikle orta sahada Selçuk yerine olması gerekiyor

Ayrıca Belhanda 'nın kesin yemeyeceğinden de eminim

Belhanda’nın kesik yemeyeceğinden ben de eminim ama yemesi lazım.

Selçuk-Ndiaye-Belhanda çıkar zaten Fernando stoper olursa. O üçlü de çok yumuşak kalmaz.

Belhanda’nın kesik yemeyeceğinden ben de eminim ama yemesi lazım.

Selçuk-Ndiaye-Belhanda çıkar zaten Fernando stoper olursa. O üçlü de çok yumuşak kalmaz.
Ndiaye 'den ön libero olmuyor bunu Fatih Terim defalarca denedi olmadı
Belhanda 8 numaraya geçince inanılmaz top kayıpları yaptı bugün Malatya 'nın atak yapmak gibi bir derdi bile yoktu ama fener maçında başımızı yakabilir
Selçuk evet kaliteli evet pas yapmamızı sağlar ama herhangi bir resmi maçta ilk 11 başlayacak fizik kaliteden çok uzakta

Hmm belki Fatih Terim zaten daha önceden de Ndiaye-Emre-Belhanda üçlüsünü denedim Fernando 'yu da stopere atayım bir bakayım diyebilir ama bence maça çıkmamız gereken diziliş

47825.jpg

Ha stoper olarak Ahmet 'i oynatır Semih 'i oynatır Gökay 'ı onyatır Işık Kaan 'ı oynatır orası Fatih Terim 'e kalmış ama zaten stoper ikilimizin olmadığı maçta birde orta saha direncimizi kırarsak işler zorlaşabilir

Maçın büyük kısmında topla oynayan tarafın biz olacağımızı düşünüyorum ama topu kaptırdığımızda Fernando stoperlerin arasına girer, Ndiaye merkezde dalgakıran rolünde Emre-Belhanda ve Feghouli üçlüsü de oyunun 2. kısmındaki bloğumuzu oluşturur

Şu maçtaki gibi beklerimiz etkin kullanalım orta saha üstünlüğünü ele alalım bolca ortalar ve şutlarla baskı yaptığımızda elbet golü de buluruz galibiyeti de

Ndiaye 'den ön libero olmuyor bunu Fatih Terim defalarca denedi olmadı
Belhanda 8 numaraya geçince inanılmaz top kayıpları yaptı bugün Malatya 'nın atak yapmak gibi bir derdi bile yoktu ama fener maçında başımızı yakabilir
Selçuk evet kaliteli evet pas yapmamızı sağlar ama herhangi bir resmi maçta ilk 11 başlayacak fizik kaliteden çok uzakta

Hmm belki Fatih Terim zaten daha önceden de Ndiaye-Emre-Belhanda üçlüsünü denedim Fernando 'yu da stopere atayım bir bakayım diyebilir ama bence maça çıkmamız gereken diziliş

47825.jpg

Ha stoper olarak Ahmet 'i oynatır Semih 'i oynatır Gökay 'ı onyatır Işık Kaan 'ı oynatır orası Fatih Terim 'e kalmış ama zaten stoper ikilimizin olmadığı maçta birde orta saha direncimizi kırarsak işler zorlaşabilir

Maçın büyük kısmında topla oynayan tarafın biz olacağımızı düşünüyorum ama topu kaptırdığımızda Fernando stoperlerin arasına girer, Ndiaye merkezde dalgakıran rolünde Emre-Belhanda ve Feghouli üçlüsü de oyunun 2. kısmındaki bloğumuzu oluşturur

Şu maçtaki gibi beklerimiz etkin kullanalım orta saha üstünlüğünü ele alalım bolca ortalar ve şutlarla baskı yaptığımızda elbet golü de buluruz galibiyeti de

Şu dizilişle çıkarsak fark yeriz

ahmet veya semihden van dijk performansi görürsek kazaniriz (yani imkansiz)

Şu dizilişle çıkarsak fark yeriz
Napalım reis eldeki malzememiz bu hepi topu 12-13 tane futbolcumuz var sahaya sürebileceğimiz. Kadromuzda hazırda Chilellini bekliyor da ben mi yazmıyorum ?

Ne yani bu diziliş ile değil de şöyle çıksak "sana göre" fark yemekten kurulup farka mı koşacağız ?

47826.jpg

Emre Akbaba net bir orta saha değil rakip kaleye ne kadar yakın olursa o kadar etkili olabiliyor
Belhanda bugün bir kez daha gördük 8 numara olmuyor, pasların hepsini rakibe veriyor sürekli geri koşmamıza sebep oluyor
Ndiaye 'yi Fatih Terim defalarca ön libero olarak denedi olmuyor, kesinlikle Donk veya Fernando 'dan birisi orta sahada olması gerekiyor

"Şu dizilişle çıkarsak fark yeriz" bunu söyleyip köşeye çekilmek kolay ne yapalım 1 maçlık Ramos-Chiellini 'yi transfer edemeyeceğimize göre eldeki kadromuz ile bir çözüm bulmamız gerekiyor

Belki saçma gelecek bugünkü duran top organizasyonlarımızdan sonra fenere büyük ihtimalle duran toptan gol atacağız çünkü bu sene duran top savunmasında felaket durumdalar...Hemen her maçta çok net pozisyonlar veriyorlar.

Bizde donk hatta oynarsa ahmet çalık,diagne yararlanabilir.

Napalım reis eldeki malzememiz bu hepi topu 12-13 tane futbolcumuz var sahaya sürebileceğimiz. Kadromuzda hazırda Chilellini bekliyor da ben mi yazmıyorum ?

Ne yani bu diziliş ile değil de şöyle çıksak "sana göre" fark yemekten kurulup farka mı koşacağız ?

47826.jpg

Emre Akbaba net bir orta saha değil rakip kaleye ne kadar yakın olursa o kadar etkili olabiliyor
Belhanda bugün bir kez daha gördük 8 numara olmuyor, pasların hepsini rakibe veriyor sürekli geri koşmamıza sebep oluyor
Ndiaye 'yi Fatih Terim defalarca ön libero olarak denedi olmuyor, kesinlikle Donk veya Fernando 'dan birisi orta sahada olması gerekiyor

"Şu dizilişle çıkarsak fark yeriz" bunu söyleyip köşeye çekilmek kolay ne yapalım 1 maçlık Ramos-Chiellini 'yi transfer edemeyeceğimize göre eldeki kadromuz ile bir çözüm bulmamız gerekiyor

Senin 11 tercihin nasil?

Bu kadar atar yapmaya gerek yok kendi fikrimi söyledim sadece

Belhanda'yı sola atarsak orta sahada ki sertlik kaybolur.Donk zaten mecbur stoper oynayacak dolayısıyla orta da oynaması mecbur onun

Aklımda ki diziliş şuan attığın gibi,yalnız Fernando'ya orada güvenmiyorum ağır olduğu için neyse ki rakibin forvetleri de hızlı sayılmazlar

Diğer mevzu da Emre Akbaba şuan ki form durumuyla oynaması doğru olmaz ama Selçuk 90 dakika çıkaracak vaziyette olmadığı için o da mecbur oynayacak

---Muslera
Mariano - Donk - Fernando - Linnes
Feghouli -Selcuk -Ndiaye - Onyekuru
----------------Belhanda
-----------------Diagne

Su kadroyu kurmak zor degil.

Bu kadar atar yapmaya gerek yok kendi fikrimi söyledim sadece

Belhanda'yı sola atarsak orta sahada ki sertlik kaybolur.Donk zaten mecbur stoper oynayacak dolayısıyla orta da oynaması mecbur onun

Aklımda ki diziliş şuan attığın gibi,yalnız Fernando'ya orada güvenmiyorum ağır olduğu için neyse ki rakibin forvetleri de hızlı sayılmazlar

Diğer mevzu da Emre Akbaba şuan ki form durumuyla oynaması doğru olmaz ama Selçuk 90 dakika çıkaracak vaziyette olmadığı için o da mecbur oynayacak
Belhanda 'yı direk sol kanada atmaya gerek yok bence. Feghouli sağ kanat mı oynuyor sanki ? tam tersine Belhanda ve Feghouli biraz çok çalışırsa orta sahamızı daha kalabalık tutabiliriz. Sol ve sağ kanat olarak değil de orta sahanın solu veya orta sahanın sağı olarak görev alabilirler, sol açık olup bekini kovalamaktan sa orta sahanın kenarlarında oynarlar oyunun getirisiyle "sahte bek" oyuncularının yaptığı gibi orta sahaya gelerek orta sahayı kalabalık tutabiliriz Fernando-Ndiaye-Emre-Belhanda ve Feghouli orta sahasını düzgün kullanabilirsek hem orta sahayı domine etme konusunda hem de üreticilik konusunda rakibimizin önünde oluruz neticede karşımızda Kante ve De Bruyne olmayacak

Fernando 'nun stoper oynamasına bende katılmıyorum 14 senelik kariyerinde sadece 1 maçta stoper olarak oynamış sene 2009 Porto o da üçlü savunmanın sağında oynamış. İyiyse de kötüyse de gerçek mevkisi stoper olan Ahmet-Semih-Gökay gibi birisini kullanarak önlerinde Fernando-Ndiaye ikilisini kullanmaktan en azından orta sahayı ele alarak bu maçtaki gibi rakibi kalemizden uzakta tutmaktan yanayım

Stoper ikilimiz olmadan bu maçı kazanma ihtimalimiz yok

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan bunlara karsi ne zaman ilk 11 ile cikacagiz? tam luyindama + marco stoperleri, fernando + donk cdm'leri yapip ezecegimiz mac olacakken, iki stoper'de geberdi

Yılların getirdiği basirrtsizlik üzerine 2 stoperimiz eksik çıkacağız. Zordan da zor maç. Tek umudum maçın sonucunun şampiyonluğa kilit olduğu için bi ihtimal diyorum.
Hayırlısı olsun. Biz puan bırakır ve Başak şu 2 haftayı kayıpsız geçerse geçmiş olsun zaten.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazanmamiz icin gerekli 11

Muslera
Mariano Donk I.Kaan Linnes
Belhanda Fernando Ndiaye
Feghouli Diagne Onyekuru

Zerre bir beklentim yok.

En son 2014/15 de beklentiye girmistim onda da Hamza hiyari mactan önce keyfimin ve beklentimin icine sicmisti takimin formda olan iki kanat oyuncusunu Yasin ve Bruma yi kesip yerlerine bir kanatta Olcan dombilisini diger kanatta ise Umut denen kazmayi oynatarak.

Yine en fazla 1 puan cikar buradan.

Geri
Üst Alt